Sorsametsällä


Tässä on pomo!

Näin parikin n. 10 sorsan laumaa nurmella "imuroimassa" nokalla lehtien alta jotain syötävää.  Ne näyttivät tosi hauskalta kun perät pystyssä painoivat lehtikasoissa. Tässä kuvassa on sorsien päät epäselvät liikkeen vuoksi. Laitoin sen kuitenkin tänne kun ovat niin kivasti ikään kun peilikuvana. 


Siinä toinen "lauma".

Säätiedot lupasivat meille aurinkoa ja tuossa klo 14 maissa jonkin verran paistoikin. Päätin kuitenkin odotella vielä tunnin valokuvausreissulle menoa, koska tummia pilviä oli taivaalla. Viime viikon kastumiset olivat liiankin hyvässä muistissa. Jos ne pilvet tuuli veisi muille maille. No, menin soffalle odottelemaan... ja nukahdin. Klo 16 heräsin, mutta sitten mun pitikin katsoa jo telkkarista "Hercule Poirot"! No, sen jälkeen lähdin rantsuun ja ehdin olla t a a s vaan sen vartin kun vettä alkoi tulla.
No, huomenna ehkä paremmalla onnella ja mä lähden kyllä ihan pikkusen aikaisemmin kun klo 17! 


Kommentit

Harakka sanoi…
Älä välitä, täällä ei myökään ole valokuvausreissuille päässyt, kun aina sataa vettä.
Tai sitten muuten on ihan pilvessä,ei yhtään houkuttele lähteä.
Mutta hienoja kuvia kuitenkin sait sorsista.Hauskan näköisiä ovatkin!
Sirpa sanoi…
Hauskat kuvat sait kuitenkin sorsista. Toisinaan on kiven alla kuvausilmat, pihapiiristä ehtii just ja just kuvan napsata.
Viikonloppua!!
Vikki sanoi…
En ole koskaan nähnyt tällaista toimintaa :9
Olen kokeillut aiemmin useamman kerran kommentoida mutta aina "heitetään ulos" ennenkuin olen mitään kirjoittanutkaan nyt kokeilin toisen selaimen kautta ja nyt näyttää onnistuvan :)
Pasi Lepola sanoi…
Hauskat sorsakuvat Tillariinalta jälleen kerran. :) Tuo peilikuva on hyvä esimerkki onnistuneesta näppäilystä, erinomainen kombinaatio.