Olispa kaapelimodeemin kytkentä yhtä helppoa... ..kun sienien kuvaaminen! Tein juuri, kuten ohjelappusessa ohjeistettiin! Toimiiko kyseinen masiina? No, ei toimi!En tiedä mikä tökkii. Vanha nettiyhteys toimii vielä pari viikkoa ja sinä aikana on on tuo kaapelimodeemi saatava pelittämään! No, mies menee firmaan kyselemään neuvoa maanantaina. Viimeksi kunnon ohjeet löytyivät netistä, mutta tämän kanssa ei. Vähänkö ottaa pattiin. Entinen yhteys on toiminut moitteetta, ei pätki koskaan. Nyt sai samaan hintaan nopeamman yhteyden, siksi mies halusi vaihtaa. Miten mulla on huonot fiilikset tästä kuitenkin.

Kommentit

Harakka sanoi…
Toivotaan kuitenkin, että alkaa pelittään kunnolla!
Suvikummun Marja sanoi…
Suloiset sienet ♥
Ärsyttäviä kaikki tuollaiset kaapelit ja modeemit, kun ei niistä ymmärrä mitään! Meillä on onneksi teekkari, joka osaa kaiken. Harmi vaan, kun hän asuu Tampereella, eikä ole aina käytettävissä. Mutta silti joka kodin vakiovarustukseen pitäisi kuulua yksi teekkari ;)
Tillariina sanoi…
Mä olen meidän perheen atk-tukihenkilö ollut aina ja siksi tämä ottaakin pattiin, että ei pitäis olla periaatteessa mikään vaikea juttu, mutta sitten onkin!
Saila sanoi…
Kyllä se varmaan vielä iloksi muuttuu! Ja onneksi nuo netin tökkimiset on kuitenkin niitä ärsyttäviä mutta ei elämän- ja kuolemantärkeitä asioita.
Mukavaa viikonloppua!