Mitäs nyt sitten...


Olen varautunut lisää pakkasiin. Ostin sellaiset Kuoma-kengät! Tunnen ne jalassa itseni lähes 4-vuotiaaksi, sillä tyttärilläni ne olivat talvikenkinä varmaan tuonne 10-vuotiaaksi asti, jonka jälkeen ne olivat s i i s niin lapselliset! Ne ovat kevyet, hiljaiset kun huopatossut ja toivon mukaan lämpimät. Huomenna lähden niitä testaamaan kuvausreissulle. Ostin 1,5 kg karjalanpaistilihoja, heitän lihat uuniin ja se on menoksi!

 Tänään en ehtinyt millään ulos, joten tämä kuva on siis perjantain otoksia. Oli aika hauskan näköistä kun noita lehtikuusen neulasia tippui alas kokoajan kun kultahippuja!

Kommentit

Tiitsa sanoi…
En ehtinyt minäkään tänään ulos. Testaileppa Kuomiesi käyttömukavuutta, koska moiset ovat mahdollisesti minunkin hankintalistallani =DD
lehtikuuset ovat taavattoman kauniita ja kirkas sininen taivas taustana, upeat värit.
Saila sanoi…
Lehtikuusi on ihana ♥ Mukavaa viikonloppua!
Tarja sanoi…
Mahdottoman hienot värit, tuo taivaansininen on upea! Kuomat ne ovat minullakin, ne ovat ihan parhaimmat talvijalkineet. Ei pakkanen pure varpaisiin :)
Pasi Lepola sanoi…
Lehtikuuset ovat kyllä ruskassa hienoja, Oulussa niitä oli paljon Ainolan puistossa, eli lähellä taloa jossa asuttiin. Kuopiossa en ole niihin vielä tutustunut...
Anne sanoi…
Onpa ihanat värit!