Talvikengät!

Tässä ovat mun uudet talvikengät, joista jo ed. postauksessa puhisin. Olen poikkeuksellisesti yksin kotona ja sain rauhassa kuvata, tietysti kuvausassistentti Vennin suosiollisella avustuksella! Näppäsin  mustista kengistä juuri hintalaput pois. Noita ruskeita olen jo pari päivää pitänyt!


K-kengässä muovipussiin oli sujautettu tällainen lappu! Toivottavasti saatte selvää. En viitsinyt vaihtaa objektiivia vain tämän kuvan takia. Elikkä uudet kengät tarvitsevat lähes välittömästi suutarin palveluja! Minulla on tuolla ullakolla yli 20 vuotta vanhoja saappaita, joissa vetskarit toimii erinomaisesti, nämä nykyiset eivät kestä mitään! Ikävästi vastuuta huonoista tuotteista sysätään asiakkaan kontolle.


Kommentit

Saila sanoi…
Tosi on muuten! Minullakin oli yhdet kivat viime kevään alesta ostetut nilkkurit, joita ehdin keväällä käyttää ehkä neljä kertaa ja nyt syksyllä ekaa kertaa jalasta ottaessa meni vetoketju rikki. Äh. Ne oli Anttilasta, onneksi antoivat lahjakortin kun menin valittamaan, vaikka kuittia ei ollut enää puolen vuoden jälkeen tallella. Mutta ne oli tosi kivaa mallia, harmittaa!
Kivat on nuo sinunkin nilkkurisi. Pitää taas katsoa millaisia hintoja kaupoista löytyy vuodenvaihteen jälkeen.. ja onhan joitakin aleja nytkin.
Harakka sanoi…
Kauniit on kenkäsi, mutta harmillista tollanen lappu, tai mitä siinä lukee!
Marru sanoi…
Kauniit kengät! Olen todennut muutaman kerran, että kun halvalla ostaa... niin korot menee muutalla käyttökerralla, eli näköjään pitäisi ensimmäiseksi käydä siellä suutarilla :/
Anonyymi sanoi…
Luulin olevani jotenkin poikkeava kävelytyyliltäni tai jaloiltani, kun joudun uusimaan jokaisen kauden kengät vuosittain.. huomaan, että talvikengät vuotaa (Rieker)... Mutta kun satun olemaan vielä sellainen, että en kestä yhtään epämukavuutta kengissä, joten vain harva malli sopii. Rieker sopi malliltaan, mutta ei kestoltaan :D
Anonyymi sanoi…
My relatives every time say that I am wasting my time here at web, but I
know I am getting knowledge daily by reading such good posts.