Köh-köh!


Tänään olin töissä, mutta voi sanoa, että en aivan kunnossa. Yskä on vielä varsin kova. Pitää ottaa rauhallisesti nyt viikonloppu. Kova oli flunssatauti. Jostain syystä ma-ti välisenä yönä turposi kieli, kitalaki ja nielu pariinkin otteeseen. Siinä oli hyvät neuvot kalliit. Mitään uutta ja ihmeellistä en nauttinut. Mehuja ja lääkkeitä. Kaikki tuttuja. Äkkiä vedenkeitin päälle ja höyryhengitystä. Se onneksi auttoi molemmilla kerroilla, muutoin ois tarvinnut suunnata äkkiä ensiapuun. Sen verran ikävä fiilis siinä oli ja tukehtumisen pelko iski, että en nukkunut koko yönä. Kieli oli vielä aamulla sen verran kovia kokeneen näköinen, että otin siitä kuvan. Se oli paukamilla, haavoilla ja ruvella. Kun näkee lääkäriä joskus, niin pitää kysellä mahdollista syytä ja tarvisko hankkia epipen-kynä varan vuoksi. Olisi varmaan pitänyt käydä heti lääkärissä, mutta kunto oli niin huono, että ei pystynyt. 

Mahtava sää ollut tällä viikolla. Ihastelin sitä sängystä. Väsyttää...jos huomenna jaksaisi lähteä pienelle kuvausreissulle. Katsotaan nyt. 

Hyvää viikonloppua!

Kommentit

Susanna sanoi…
Paranemisia!

Flunssa on tökkinyt minua tänään oikein urakalla. Elätän vielä kovasti toivoa, että selätän sen heti ensimmäisessä erässä. Saas nähdä sitten huomenna...
Tillariina K. sanoi…
Susanna, toivon totisesti, että voitat! Karmea tauti!
Kirlah sanoi…
Kyllä on kovia flunssat nykyään. Kestävät minusta kauemmin kuin ennen ja tuntuu, että meinaavat viedä hengen. Hyvä, että sinulla menee jo paremmin.
S sanoi…
Itsellä myös viikon kstänyt jo virustauti, mutta piti hakea vielä isää sairista, kun ei meinaa jaksaa kissaa sanoa.

Nuo rakkulat ja haavaumat kuulostaa enterolle. Oletko sairastanut enteroa ikinä? Itselläni kun aikoinaan oli entero virus II, oli kurkku kuin partahöylillä viilletty ja rakkoja kielessä. Vauvalle tuli silloin rakkuloita päästä varpaisiin ja myös limakalvoille, häneltä lähti myös nahat isoina lastuina käsistä ja jaloista. Taaperolle tuli vain kuume ja pari näppyä nenään. Aikusilla usein nousee vain kuume, tulee lihassärkyjä, kurkkukipua ja suuhun voi tulla kuvaamasi kaltaisia oireita.

http://elamaakuvina.blogspot.fi/