Kuvapula


Podetaan julmettua kuvapulaa. Torstaina yritän töiden jälkeen hypätä kameran kanssa lintujahtiin. Sään pitäisi olla suotuisaa.  Tämä kuva on otettu eilen illalla joskus lähempänä seitsemää. Ihmettelin ensin, että pöllökö se kuusen sisäoksilla istuu? Sepelkyyhky sittenkin. Nolottaa ja toisaalta naurattaa nämä mun viime päivien blogipostaukset. Ihan ihmeellisiä kuvia. Toivotaan, että jossain lähitulevaisuudessa on tarjolla jotain katsottavaa ja pointtia.Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Mikä ihmeen vika näissä sinun postauksissasi muka on? Edellisessäkin kaununiit kuvat hahtuvaviidakosta ja tämä sepelkyyhky on oikein tomeran näköinen.
JPK sanoi…
Hyvin ja komeasti saatu kyyhky esille. Suojavärin vuoksi ei kuvaaja heti tuota huomaakaan puun seasta. Ja 600-millinen ilmeisesti laulaa tässäkin, ehkä kyyhkykin :)
Irma sanoi…
Kuva on niin kaunis olet niin taitava kuvn ottaja :)
Tillariina K. sanoi…
Joo, sitä halkoa on nyt kanniskeltu. Sen kanssa saa oikeasti opetella. Pelkästään se, ettei huojuisi kun paju myrskyssä on haaste. Ihmetellä täytyy, että melkein terävän kuvan silti saa. Ei oo huono kuvanvakaaja sitten. Tahtois ottaa jonku teeman ympärille ne kuvat, mutta kun ei oo keliä, ei oo lintuja ja ei oo aikaa.
Matkatar sanoi…
Komean ja uljaan näköinen pulunen. :D