Parit rastaat


Rastas istui mietteliään näköisenä nurtsilla. Luulin ensin, että se on loukkaantunut kun päästi sen verran lähelle. Ei se ollut kuitenkaan.


Mihin lie rastaat häipyvät keskikesällä pihoilta, metsään varmaan. Nyt ne tekevät paluuta taas pihapiiriin.


Tämä rastas etsi ruokaa metsässä. Nähtävästi se ei heti huomannut minua, sillä niillä on kyllä tapana rynnätä hirveää mekastusta pitäen pakosalle. Tietävät sitten muutkin linnut, että täällä hiipparoitsee vaarallinen ihminen.


Kommentit

Marika sanoi…
Niin kauniit taas nämä kuvasi!

Minä tuossa yksi päivä ajoin kotia kohti, kun huomasin autokaistalla seisovan linnun. Lähestyin autolla, mutta siinä se vain nökötti paikallaan, joten pysähdyin sitten katselemaan tilannetta.

Se katseli kun lähestyin, mutta seisoi vain paikallaan. Metrin päässä sen vieressä seisoin, se ei tehnyt elettäkään. Vasta sitten kun aloin tekemään lähempää tuttavuutta, se otti ja lähti lentoon.

Olin tyytyväinen kun se oli kunnossa ja selvästi pystyi lentämään, mutta vieläkin ihmettelen, että miksi se seisoa nökötti sillä lailla.
Tarja A sanoi…
Hienoja kuvia tässä postauksessa kuten myös aikaisemmissa, todella napakkaa jälkeä!

Hienoja kuvia olet tuolla putkellasi saanut. Kyllähän tuollaisella kalulla on jo omat vaatimuksensa, mutta kyllä niihin aikaa myöten tottuu ;) Taisin tavata tänään saman kurkipariskunnan :)
Häivähdys sanoi…
Kauniita kuvia! Miten tuo yhdistelmäsi toimii metsässä ja pilvisäällä? Tarkentaako nopeasti?
Tillariina K. sanoi…
Häivähdys. Sanoisin, että se tarkentaa aika nopsaan metsässä ja pilviselläkin. Kunhan nyt löytää kohteensa, se oli aluksi vaikeaa, jos vaikka pikkulintua kuvaa. Vaikein putki kuitenkin opetella, mitä omistan. Ei sitä pitkään jaksa kerrallaan pitää kuvausasennossa painon vuoksi naisimmeinen. Olen tottunut tuon 70-300mm:n todella terävään piirtoon, että tällä putkella tulevaa pehmeyttä on välillä vähän hankala sietää. Tuntee epäonnistuneensa. 300mm:n kuvaa kestää usein kropata ja saa siis lähikuvaa tipusta, mutta toisaalta 600mm:n putkella sen lähikuvan saa tuosta noin, mutta se ei ehkä oo sitten ihan niin terävä. Puolensa molemmissa.