Kukkia ja pörriäisiä


Mä lähdin liian aikaisin eilen kuvaamaan. Sää parani iltapäivää kohden. Lähdin tuonne metsikköön, jossa ovat ne valtaisat jättipalsamit. Niissä oli melkein valkoiseksi muuttuneita pörriäisiä. Otin varmaan 150 kuvaa niistä, sillä päätin onnistua.  Yleensä ne liikkuvat liian vinhaa ja kuvista tulee suttua. No, tässä parhaimmisto.


Se on kun vehnäjauhopussissa käynyt.


Ne välillä tulivat minuakin "nuuskimaan". Pistin silmät kiinni ja päätä alaspäin.Vasemmassa kuvassa ötökkä rapsuttaa päätään ihan kun olisi unohtanut, mitä olikaan tekemässä.


Tämä vimppa tapaus oli kai käynyt pesulla välillä, sehän on ihan puhdas tai ainakin melkein. Kukkia oli ainakin neljää eri sävyä. Ilma tuntuu syksyiseltä, mutta sentään syyskuun lopussa kuvasin vielä kukkia ja pörriäisiä. Hyvää alkavaa viikkoa!


Kommentit

Sirpa sanoi…
Upeat kuvat!

Näin myös eilen näitä jättibalsameita erään vanhan talon edessä ja niitä oli todella paljon :)

Mukavaa alkavaa viikkoa.
Pirkkoinkeri sanoi…
Jättipalsamin kukat ovat kauniita ja tosiaan niitä löytyy useammassa sävyssä.Hyviä kuvia "jauhotetuista" pörriäisistä.
Tuula Laakso sanoi…
Upeat kuvat joita pysätyy katselemaan pitempäänkin. Hienosti erottuu pörriäisten yksityiskohdat ja touhut. Harmaantuu ne näköjään vanhemmiten pörriäisetkin. :)
Cheri sanoi…
Upeita pörriäiskuvia! Mitähän tuo päätään pitelevä ihmettelee :) Minä olen koko kesän kitkenyt jättipalsamia luonnonsuojelualueen reunasta, urakka jatkuu ensi kesänä sillä aina vain ilmestyy jostakin kukkiva kasvi.