Aamulla klo 10


Lähdin heti kun aamutoimet oli tehty kuvausreissulle. Aurinko paistoi puolipilviseltä taivaalta.  Lintuja ei näkynyt kun oman pihan ruokintapaikalla. Siispä makroja kuvamaan kasveista. Saniaiset olivat lähes meripihkan sävyiset. 


Pistin tossua toisen eteen. Tarkoitus oli saada nyt vähintään kolmen päivän postauskuvat. Paitsi sitten jostain puhalsi kylmä tuuli ja toi pilvet tullessaan. Klo 11 oli jo varsin hämärää.


Paleli aivan hirveästi. +5 C oli lämpötila lähtiessä. Paksummat housut olisi saanut olla jalassa.  Välillä syömään kotiin. Mun piti alunperin lähteä myös viemään tytärtä ja Teuvo-chihua kotiinsa ja käydä ostoksilla samalla, vaan peruttiin se reissu. Mies oli katsonut väärin erään kaupan mainoksen. Tarjous oli ollutkin vain eilen voimassa, joten jäinkin kotiin. Sitten odottelin sohvalla parempaa säätä, jota ei sitten näemmä tullut. Taidankin siirtyä päikkäreille seuraavaksi.

Kommentit

Juu, nyt on nopeesti tullut kylmä ilma. Ihania kuvia olet kuitenkin onnistunut nappaamaan ja päikkärit nyt on aina hyvä idea .)
Huopalintu sanoi…
Kauniita sävyjä, suorastaan herkullisia :) Täällä ei paistanut edes aamulla aurinko, mutta kävin silti vähän kuvailemassa.
Intianminttu sanoi…
Olin kuvailemassa ulkona lainakameralla eilen. Kun ei ollut ennestään tuttu kamera eikä merkkikään hallussa, tuotti kuvaaminen päänvaivaa. Ja tuskaisia hetkiä, kun kamera ja perusobjektiivi eivät toimineetkaan niin kuin omaansa tottunut.
Anne sanoi…
Kauniit on värit!
Saraheinä sanoi…
Kauniit saniaiset, ihana väri!
Katinka sanoi…
Valo tulee kahdessa ensimmäisessa kuvassa todella upeasti lehtien läpi. Ihania kuvia!
Vikki sanoi…
Todella kauniit kuvat! Ihan totta, kuin meripihkaa!