Inspiroituu-haaste!


Mielen Lumoa blogista tuli yllätysten yllätys tänään elikkä Inspiroituu-haaste! Välillä blogin pitämiseenkin vähän leipääntyy. Tuntuu, että kaikella tavalla polkee paikallaan ja uusien kuvauskohteiden tai tarinoiden osalta inspis-pussi on totaalisen tyhjä. Kiva se on kuulla, että joku tuolla netissä edes jossain määrin on kiinnostunut siitä, mitä yrittää tehdä. Tosin onhan tämä itselle myös jokin kuvauspäiväkirja tms.

Seuraan monia blogeja. Tämä on vaikeaa. Ai sentään, moni blogi inspiroi...Haluan jatkaa haastetta seuraaville blogeille.


Luontoblogi melkein naapurista. Lintujen kuvaaminen on yhteinen innostuksen aihe ja nähtävästi myös olemme aika tavalla samassa elämäntilanteessa. Innostava ja energinen blogi. Pidän myös siitä, että postaustahti on nopsa! :)


Jostain kumman syystä blogilistallani on bloggaavia naisia huomattava enemmistö. Halusin osittain siitä syytä nostaa esille miehen pitämän blogin. Tosin parasta Pasin blogissa on monipuolisuus. Postaukset voivat liittyä viskiin, urheiluun, valokuvauskilpailuihin, kissaan, tyttäreen, maisemiin tai uusimpiin fotoaparaatteihin... tai sitten tarjolla on jotain aivan muuta! Ihailen sitä, että ei oo kaavoihin kangistunut, kuten itse koen helposti olevani. 


Tässä blogissa voin lievittää vähän ikävää Lappiin! Pohjoisen kuvia on usein tarjolla. Olen ollut huomaavinani, että luonto on aina enemmän saanut jalansijaa tässä blogissa, vaikka nimi antaakin ymmärtää, että olisi askarteluun liittyvä. :) Kirsti on selvästi lämminhenkinen ja mukava tyyppi, sellaisen kuvan olen saanut hänestä blogin perusteella. 

Kommentit

Susanna sanoi…
Kiitos, kiitos, Tillariina! Olenpa otettu! Tätä haastetta täytyy ehdottomasti jatkaa :-)
Rentukka sanoi…
Kaksi minulle uutta blogituttavuutta, kiitos vinkistä!
Pasi Lepola sanoi…
Voi kiitos kun muistit minua ja Lepolandian majakkaa vaikka siellä on ollut viime aikoina hiljaista enkä ole ehtinyt kommentoimaan juurikaan muiden blogeja. Nyt tilanne muuttuu... Joo, melkoinen blogailun sekatyöläinen olen ollut ja sellaisena pysyn. :) Vastailen tähän haasteeseen vaikka 100000 kävijän arvonnan yhteydessä ja syksyn myötä tulen haastamaan sinut yhteen toiseen juttuun... ;)
Kirsti sanoi…
Kiitos Tillariina haasteesta ja kauniista sanoista ♥
Intianminttu sanoi…
Tämä on kiva haaste, kun löysin sinunkin suosituksistasi uusia blogeja, joissa vierailla!
Tillariina K. sanoi…
Minäkin löysin uusia blogeja tämän haasteen kautta! :)