Tintin tummien silmien tähden


Omalla pihalla käy melkoinen pikkulintujen kuhina. Ruokintapaikka on vetovoimainen. On vaan todella huono sää, joten laitetaan nämä metsässä kuvatut tinttikuvat. Metsässä pikkulintuja on haasteellista kuvata sen vuoksi, että siellä on usein aurinkoisella säälläkin hämärää. Lisäksi linnut mielellään lentelevät yläilmoissa ja istuvat korkeiden puiden oksistoissa. Ääni kuuluu, vaan lintuja ei näe. Talitintit ovat aika uteliaita lintuja, ne tulevat herkästi pällistelemään, että kuka täällä liikkuu ja mitä tekee?

Ensimmäisen kerran ikinä näin valokuvaamisesta unta viime yönä. Ihan tavallinen uni, mutta ensimmäisenä mieleen tuli herätessä, että ulkona sataa. Vesi vihmoi ikkunalautaan rapisten. Ei siis oo kuvausreissua tiedossa. Toivottavasti huomenna pääsisi. Muuten iskee kyllä pieni ahdistus. Meillä alettiin myös uudestaan flunssan poteminen. Saapa nähdä saanko tuon version taudista itseeni.


Kommentit

marliska sanoi…
Sää ei tänään suosi kuvaamista, vaikka meillä ei sada, ainakaan vielä. Hienot tinttikuvat.
Minttuli sanoi…
Tintit kauneimmillaan kuvissasi!

Ei tuo sää houkuttele ulos lähtemään, mutta toivotaan huomiselle parempaa!
Tuula Laakso sanoi…
Sen verraan olet lännemmässä, että sää on noinkin erilainen. No harmaata oli täälläkin, mutta lämmintä eteläistä tuulta ja hetkittäin aurinkokin kuulsi pilvien läpi. Se sade taitaa olla sitten huomenna meillä ;)
Talitiaisesta on muodostunut minulle ihan suosikki kuvattava. Utelias ja rohkea jopa metsässä, olen kyllä pikkuisen lahjonut sitä ;)
Kauniit tinttikuvat otit jälleen, omani on vielä kamerassa, joten katsotaan tuliko mitään näytettävää ;)