Lintublogeja


Tämä kuva on otettu jo 14.9., toivon mukaan en oo tätä jo kertaalleen ladannut. Nyt pengotaan jo taas kuvakansioiden jämiä. Hirveästi tekee mieli kuvaamaan. Kun yritin etsiä tietoa siitä, millaisen kiikarin hommaisin, niin aloin myös etsimään lintublogeja ja kummastus oli suuri kun en mä niitä oikein löytänyt. Mistä lie johtuu? Vai enkö vaan osannut etsiä. No, luontoblogeja kyllä, mutta niistäkin suurin osa oli jo mun blogien seuraamislistalla. Onko niin, että lintubongarit eivät välttämättä oo innokkaita bloggaajia kun heitä on niin vaikea löytää? Kolme uutta löysin, mutta näemmä eivät oo ihan hirveän ahkeria päivittämään blogia ja se kyllä vähän syö mielenkiintoa. Jos jollain nykyisistä lukijoista on vinkata mielenkiintoisia lintublogeja, niin se olisi tosi kivaa. Ötökät jäävät nyt kuvauskohteena syrjään, niin linnut kiinnostaa nyt jonkin verran enempi. 

Tämä tipu on sitten tosi kaukaa kuvattu, halusin oikeastaan testata, millaisen kuvan saan aikaiseksi kun kohde on tosi kaukana ja myös pieni. Kohinaa on taustalla ja tipu ei oo terävä, vaan kivasti se tuossa nököttää. Kuvattu siis sillä 600mm:n putkella.


Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Oikein kaunis kuva minun mielestäni. Pitkä putki antaa sinulle uudella lailla loistavan mahdollisuuden tutustua lintujen maailmaan.
Matkatar sanoi…
Vau hieno kuva tuli tuolla putkella kaukaa! Tykkäsin myös tuosta edellisen postauksen sorsasta, se on huikea :D
Pieni Lintu sanoi…
Kotimaisia en oikein tiedä, mutta oletkos tämän lintuhaasteblogin löytänyt:

http://paying-ready-attention-gallery.blogspot.fi/
Susanna sanoi…
En tiedä, mitä seuraat, mutta tässä pari:
http://lintuilua.blogspot.fi/
http://www.jtenovuo.com/blogi/
Tuula Laakso sanoi…
Lintukuvaajat eivät taida suuremmin blogeja harrastaa, heillä on yleensä kuvasivustoja ja niiden yhteydessä joskus blogejakin. Itse seuraan J.Tenovuon Mukavaa päiväkirjamaista kirjoittelua ja huokailen kateellisena lintumääristä ja kuvista
http://www.jtenovuo.com/blogi/
Googlaamalla "lintukuvia" näkyy tulevan sivustoja, mutta eipä ne kovin tiuhaan päivity.