Pöllit pinoon


En juurikaan voi vastustaa puupinoja. Jotenkin on upeaa katsella puun sisälle. Ihmetellä vuosirenkaita ja nuuskia ilmaa. Puun haju on niin omintakeinen. Yleensä mun pitää myös koskea puuta. Miksiköhän osa näistä kaadetuista oli näin oransseja?  Miksi tuossa paksuimmassa on tuollainen ruskea rengas? Suomessa on paljon puita. Ulkomaalaiset ihmettelevät sitä suuresti. Muistan lehdessä japanilaisten turismojen ihmettelyä kun olivat liikkuneet junalla. "Pelkkää metsää, mutta miten kaunista!"Kommentit

seita sanoi…
Olisiko nuo leppiä. Lepän puuaines on väriltään oranssin sävyistä.
Sussi sanoi…
On vain surullista, että metsät ovat lähes kaikki talousmetsää, ikimetsiä ei ole enää paljon.
Katinka sanoi…
Samaa mieltä, puun tuoksu on aivan ihana! Vallankin kun pääsee kävelemään jonnekkin hakkuualueelle, niin siellä on ihana tuoksutella raikasta puun tuoksua. Rakastan myös metsää ihan valtavasti. Kaunis kuva!
Vikki sanoi…
Kauneutta on niin paljon ympärillä, kun osaa vain katsoa.
Tykkään katajan tuoksusta. Olin eilen K-raudan rakennusosastolla haistelemassa aitoa katajanpalapaneelia. Oli muuten aika suolainen neliöhinta!
Pasi Lepola sanoi…
Puupinoissa on jotain taianomaista ja rauhoittavaa. Yllä mainitsemiesi seikkojen lisäksi siinä on myös valmiin työn tuntua, pino on valmista tekoa! Se lämmittää mieltä.