Läpi jään...


Läpi jään
Kylmän sään
Lämpimään
Kuljen vain
Jotta taas
Sun kauneutesi nään.

Tämä on Antti Tuiskun biisistä " Läpi jään", jota en ole siis koskaan kuullut. En nyt ajattele ketään ihmistä, vaan oikeastaan kevättä. Huonosti alkaa tämä maaliskuu valokuvauksellisesti. Vanhoja kuvia saa kaivella. Nämä siis helmikuun 15. päivä otettu Lanankoskella.

Ulos ei huvita lähteä. Siellä on vieläkin kurjempi ilma kun eilen. Omituinen, hieman kellertävä, tunkkainen valo. Ihan kun ilmassa olisi saasteita tai jotain. Synkissä fiiliksissä mennään. Sillä tavalla oikeastaan varsinkin tuo alimmanen kuva on varsin osuva. Toivoa ei pitäisi menettää, toisaalta surkeaan elämäntilanteeseen tottuu. Niin kummalliselta kun se kuullostaakin. No, jos pääsiäisenä olisivat asiat jo hilkun verran paremmin. Kuukaudessa nyt isoja yleensä ehdi tapahtumaan, mutta eihän sitä voi koskaan tietää ja onhan sitten ainakin jo kevät. 

Kun ei ole päässyt kuvaamaan olen viettänyt aikaa tuolla pixotossa, johon ladataan kuvia. Siellä saman aihepiirin kuvat ikään kun "taistelee" keskenään tykkäyksistä. Jos on tarpeeksi ns. voittoja, niin voi saada "palkintoja". Ihan hauskaa hommaa. Toisaalta mä luulen, että aika pian kyllästyn siihen. Se on oikeastaan viikossa nähty se juttu. Kuvien taso siellä on laidasta laitaan. Tosi hienoja otoksia ja sitten tosi surkeita.


Kommentit

Tuula Laakso sanoi…
Noinko sulle sitten kävi, voi harmitus.
Harmaata oli täälläkin aamun, mutta sitten hieman aurinko pilkahti ja valo lisääntyi vaikkei sitä aurinkoa ollutkaan.Parin tunnin keikan tein Oli ihan mukava ilma ja mulla liikaa päällä :(
Mustis sanoi…
Kuvat ovat kuitenkin hyvin kauniita:)
Hienoja jääkuvia ja myös edelliset koskikuvat Mullakin on topat päällä kulkiessani...sen minkä kuljen, vähiin on jäänyt :) Toivottavasti valostuu ;)