Poskia polttelee...


Huh-huijaa, jopa oli lämmin keli. Takki auki ja pipo kainalossa kuljin. Onko jo siirryttävä kevättakkiin ja unohdettava kevyttoppa? Todella huonosti oli kuvattavaa ja nekin vähät mahdollisuudet jotenkin tössin. Sää on kaunis kun mikä, siitä ei voi valittaa, vaan ei ollut nyt asuinalueen luonto suotuisa. Onneksi sentään tämä kurre tuli heti alkumetreillä vastaan! Jotain ihmeellistä sentään näin, ekan perhosen! En edes tajunnut ensin! Luulin roskaksi, kunnes tajusin sen lentävän hallitusti ja kipitin perään. Oranssia ja ruskeaa. Kovin lähelle en päässyt! Maaliskuun puolessa välissä!! Kai se on nyt kevät, ei perhosia talvella juuri näe!

Tekisi mieli huomenna suunnata jonnekkin kauemmas, vaan en nyt tiedä minne. Autokin on sen näköinen, että sillä olisi ajettu jotain rallia sateessa. Tuskin väriä erottaa ja takalasi on aivan ravassa. Päivässä ehtii niin valitettavan vähän.

Kävin pitkästä aika pitkäripaisessa ja päätin etsiä hyllyistä vuoden viinikilpailun voittajia. Eipä oikein ollut meidän putiikki ajantasalla. Hyllyissä oli pelkkää tyhjää siltä osin. No, sentään kahta laatua löytyi, ettei ihan tyhjin käsin tarvinnut lähteä. Nyt tässä nautiskelen valkkaria ja marjapiirakkaa. Ihan hyvää, vaikka mä en oo mikään valkkari immeinen. Punkkua se olla pitää! :)

Vielä on kurrella talviturkki päällä. Meinaa varmaan säästellä takatalvea varten. Kurremetsässä ei ollut ainuttakaan kurrea, olin niin ihmeissäni. Jestas, mun koipiin sattuu käveleminen, 8727 askelta.Kommentit

Huopalintu sanoi…
Hih, olet jo nähnyt lenteleviä roskia, minä metsästin tienvarrelta tänään keltaisia pullonkorkkeja (leskenlehtiä), mutta en nähnyt niitä vielä.
Anne sanoi…
Siitä ei pääse mihinkään, että oravat nyt vaan on suloisen näköisiä otuksia :)
Irma sanoi…
Siellä se kurre poseraa. Meidän pihalla on turhan paljon kurreja välillä on 5 kappaletta yhtäaikaa ruokailemassa :)
Vikki sanoi…
Touhukkaan näköinen kurre!
Uskomatonta, että jo perhonen!
Mukavaa viikonloppua, toivoo valkkari-immeinen :)
Harakka sanoi…
Ei voi kyllä talvella nähdä perhosia, eli olet nähnyt tämän kevään ekan perhosesi, onnea!
ja ihania kurrekuvia myös olet napsinut.
Hyvää viikonloppua sulle!
Pasi Lepola sanoi…
Tässä säässä tulee varmasti talvivaatteissa hiki, varsinkin jos kantaa koko putkiarsenaalia mukana. "Vuoden viini" on kuulemma jo myyty loppuun, sitä oli saatu satunnaisesti hyllytavaraksi, mutta valistuneet asiakkaat olivat ostaneet hyllyn tyhjäksi saman tien. Näin kerrottiin eräässä Kuopion Alkossa.