Vähän juttua variksestaVariksia oli tosi paljon viikonloppuna rantsussa, varmaan toistakymmentä. Jotenkin ne olivat surullisen näköistä väkeä kävellessään järven rantapenkalla. Aika moni söi jäätä rannasta. Osalla taisi olla pesänrakennus mielessä, sillä osmankäämien "villoja" ja muuta materiaalia kuskattiin nokassa jonnekkin.


Tämä varis antoi kuvata pitkän aikaa. Kolme muuta lähti lentoon ja jäivät pällistelemään kauempaa meidän valokuvaussessiota.


Varikset myös yrittivät irrottaa jäästä jotain näkemäänsä. Liian paksua oli nokalle.


Kyllä variskin varmaan odottaa kevätkelejä. 


Ruoho oli varsin kellertävää vielä rannassa. Myrsky oli tiputtanut hirveästi oksia puista. Yksi tosi iso karahka tipahti suoraan eteeni. Onneksi ei tipahtanut niskaan. Sen jälkeen siirryin pois puiden alta.Ensi viikonloppuna lupaan tulla eväiden kanssa variksia tervehtimään!

Kommentit

Sussi sanoi…
varikset taatusti ilahtuvat eväistä:)
Anonyymi sanoi…
Olen uusi blogisi seuraaja. Myös itsekin valokuvaan. Minua kiinnostaakin tietää, millä objektiivilla otat noita lintujen ja oravien kuvia. Ovat tosi hyviä.
Tillariina K. sanoi…
Elokuun lopusta lähtien olen kuvannut oravat ja linnut lähinnä Tamronin 150-600mm:n putkella, sitä ennen Canonin 70-300mm oli käytössä. Kuvaan aina käsivaralta.