Hirsimäen nätein


Hirveä tuuli ja melkoisen pilvistäkin. Uusi putki kuumotti mielessä, että lähdin sitten tämän Olympuksen kanssa liikkeelle. Tosin aluksi oli tarkoitus nähdä/kuvata perhosia, joten laitoin sen 12-40 mm kiinni. No, ei ollut perhosia. 


Mikäs pieni tonttu tuolla kököttää? Räksälapsonen, oi miten söpö!! Paitsi minulla on se väärä lasi. Alan lässyttämään, miten nätti hän on, kaikista kaunein koko Hirsimäessä. Annatko tädin vaihtaa objektiivin? Ei siinä kauan mene.


En oo tuohon kameraan luonnossa vaihtanut koskaan objektiivia. Eikö tipahda suojukset maahan ja miten tässä menikään nämä kohdistuspisteet...joo punainen merkki on! Varmaan lähtee tipu karkuun. Eikä vaan lähde, vaan antaa mun kuvata ihan nätisti. Juttelu hiljaisella äänellä on ennenkin tehonnut.


Olympuksessa kuvanvakain on rungossa. Etsimessä kuva seilaa kun mikä...vaikka kuinka yrittää olla kameraa liikuttamatta. Aika hyvin nämä onnistuivat, jännitti mennä katsomaan tietokoneella, miten kävi.  

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Hyvin sujui kuvaaminen tuulesta huolimatta. Soma on räkätin poika, varsinkin tuossa yläkuvassa:)
Piupau sanoi…
Hienot kuvat. Olipa kesy lintu kun nuin kiltisti odotti.
Juliana sanoi…
Cute portrait! )))
Have a great Sunday!

xoxo, Juliana | PJ’ Happies :)
Sirpa sanoi…
Nättihän tuo räksyn poika on kuin mikä!!
Hienot kuvat!!
Vikki sanoi…
Olipa hän ihana malli ja malttoi vielä odottaa :)
Tuolla luonnossa viime kesänä, kun vaihdoin objektiivia, sain naarmun kameran peiliin. Pakkohan niitä on välillä vaihtaa.
Marru sanoi…
Hih... tuo jutustelu lintujen kanssa kuulostaa tutulta :D
Katinka sanoi…
Hän on todella söpö ja ensimmäisessä kuvassa vallan topakka. Kauniita kuvia pääsit hänestä ikuistamaan. Minulle on tullut monta kertaa myös eteen tuo "vääräputki" juttu. Pitäisi varmaan roikottaa kahta kameraa kaulassa =D.
Anonyymi sanoi…
Vau, löysin blogisi kun etsiskelin tietoa tuosta olympuksen 70-300 putkesta ja siitä millaisia kuvia sillä saisi. Olipa hyviä kuvia! Taidan kyllä itsellenikin ostaa tuon omaan OM-D E-M5:seeni. Tykkään hurjana kamerastani!! Kiitos! :) Iloisia kuvaushetkiä sinne!

-Jossu-