Keltaista


Mikähän kimalainen tämä on kun oli kohtuullisen iso ja tosi vaalea? Olisiko hevoskimalainen? Laitetaan tähän nyt "keltaiset kuvat" tältä päivältä.


11 720 askelta ja aika vähän kuvia, vaikka yritystä oli kovasti. Huomenna on hammaslääkäri, joten päivä on sen vuoksi aika pilalla. Vihloo pariakin hammasta, särkylääkettä on napattu jo 5 päivää. Tuskin korjaa kun yhden hampaan kerrallaan, joten tulee vielä toinenkin reissu vielä. +20 C tänään tuntui jo melkein kesältä! Kesken tämän postauksen kirjoituksen piti hypätä auton rattiin pelastamaan  pyöränkumin puhkeamisen vuoksi yksi syklisti. Huomiseksi on luvattu hilkun verran vielä parempaa keliä. Mahtava juttu.Kommentit

Mehiläisissä vanhat on paljon haalistuneempia kuin nuoret, mutta jos se on "peruskimalaista" suurempi niin kai se sitten on jotain eri lajia.
TainaT sanoi…
No nyt tuli niin kauniita ja kesäisiä kuvia!
Häivähdys sanoi…
Oletpa kuvannut tosi ahkerasti, oli paljon uutta luettavaa ja katseltavaa. Kiitos hienoista makroista (onko ne otettu tuolla 100-millisellä?) ja mielenkiintoisista kirkkoesittelyistä :) Kivaa kesänjatkoa!
Tillariina K. sanoi…
Häivähdys, juu makrot aina 100mm:n putkella. :)