Samat vanhat tutut


Eipä näkynyt uusia korentoja lammella.


Yritin tehdä tänään kaikkea sellaista mistä erityisesti nautin näin kesäisin. Kävin kaksi kertaa kuvaamassa. Otin aurinkoa 3 tuntia pihalla ja luin samalla yhden dekkarin. Tein hyvää ruokaa. Silti vähän silleen matalat fiilikset. Sellaisia päiviä vaan on. 


Sääennusteet eivät ihan parhaita korentojen kuvauskelejä lupaile, mutta jos parin viikon päästä taas niitäkin. Tilasin eilen itselleni synttärilahjan ja se ei liity ollenkaan valokuvaukseen. Mä niin tykkään odotella paketteja! Korujuttuja tulossa siis. :)

Kommentit

Gunilla Bäck sanoi…
Upeat korennot! Nekin ovat kuin koruja. Mukavaa viikkoa sinulle!
Sussi sanoi…
siivet korostuvat kauniisti kuvissa!
Katinka sanoi…
Jällen luontokirja materiaalia nämä sinun kuvat, upeita! Olisi joskus kiva tietää, millaisilla asetuksilla kuvaat ja käsitteletkö kuvat vielä sen jälkeen. Upeaa jälkeä kuitenkin.
Tillariina K. sanoi…
Katinka, kuvaan sudenkorennot yleensä 70-300mm:n putkella. Eka kuva: ISO 250, 300mm, f/8,1/250, toinen kuva: ISO 160,300mm, f/10, 1/320 ja kolmas:ISO 400, 300mm, f/10 , 1/320. Käytän Photoshop Elements 12 kuvankäsittelyohjelmaan. Yleensä vain tsekkaan levelsit ja kontrastin. Ekasta kuvasta poistin vasemmasta alanurkasta häiritsevän oksan. En erityisemmin tykkää kuvankäsittelystä, siksi en jaksa siihen hirveästi paneutua tai opetella. P.S. Toivottavasti katsoin oikeat otokset...:)
marliska sanoi…
Vitsit miten hienot kuvat. :)