Taidetta Melkein joka kadulta löytyi Kotkan keskustasta taidetta. En kuvannut puoliakaan. Ne vain, jotka eniten itseäni innostivat. Nähtävästi Kotkan kaupungilla ei mene muutenkaan ihan huonosti, sillä tieremppoja oli vähän joka suunnalla ja talojakin laitettiin uuteen uskoon. Puistot ovat upeita, paitsi harmillisesti juuri Sapokan vesipuisto oli minusta nyt vähän rempallaan, hoitoa tarvisi.


Tämä seinämaalaus on upea. Laitoin siitä siksi kaksi kuvaa. Alue olisi tosi tylsän näköinen ilma sitä.


Kyllä patsaat ja taideteokseet yleensä piristävä kaupunkikuvaa. Monenlaiset teokset, jokaiselle jotain tyylillä. Nämä ilvekset vetosivat minuun.


Lintu linnun päällä. Osa teoksista oli korkeiden varjostavien puiden alla, että niitä olisi ollut aika hankala kuvata ilman lisävalaistusta. Tämä "risupallukka" mun täytyi kumminkin kuvata.


Tämä pallojuttu oli minusta aivan mahtava. Laitoin tähän nyt tämän jollain kuvaohjelmalla otetun version, vaikka se on ainoa otos, jossa ylin pallo on vajaa!  Tuo kolmiulotteinen vaikutelma vei kuitenkin voiton...No, jos mä laitan alle vielä sellaisen normiotoksen! :)


Tämän mä voisin ottaa vaikka omalle pihalle!Kommentit

Laura sanoi…
Paljon on Kotkassa tapahtunut sitten nuoruuteni päivien! Kotka kuului jokakesäisiin käyntipaikkoihini vuosikymmeniä, kun tätini asui siellä, Sapokassakin.
Kiitos hienoista kuvista!
orvokki sanoi…
Hienoja taiteita. Tuo seinämaalaus on tosi upea.
En tiennytkään, että Kotka on tuollainen taidekaupunki, sen voisi suunnitella itsekin päiväretkikohteeksi, eihän 160 km ole matka eikä mikään... :)
Kirlah sanoi…
Enemmänkin voisi Suomen kaupungeissa olla kaunista taidetta talon seinissä, ettei tarvitsisi sotkea kaameita sotkuja seiniin.
Navettapiika sanoi…
Hianoja kuvia. Kerran oon Kotkas käyny, Sapokas. Plokissani on sulle haaste.
Sirpa sanoi…
Kyllä vaan on hienoja taidekuvia, nuo molemmat pallukat ovat hauskoja!
Cheri sanoi…
Taide piristää aina katukuvaa ja tuo seinämaalaus on todella upea. Jouduin katsomaan monta kertaa, missä sen rajat kulkevat.
Anne sanoi…
Upea tuo seinämaalaus. Ja risupallukasta tuli mieleeni siili.