Lahden satama


Satama Lahdessa on aika upea! Siellä olisi viihtynyt pidempäänkin! Hienoja paatteja. Kivoja terasseja, kauniita rakennuksia, iloisia ihmisiä ja tunnelmaa. Olisipa meilläkin jotain tuollaista.


Kuvista näkee, että taivas vaihtelee tummanpuhuvasta ihan puolipilviseen. Hieman liian viileä oli keli tälläkin kertaa, että olisi varsinaisesti asettunut asiakkaaksi. Lämpimänä päivänä varmaan tosi kiva viettää tuolla aikaansa.


Tyttöjen nimiä oli laivoilla ja veneillä, muutama poikkeus kuitenkin löytyi!


Tämä "Aarre" oli 1800-luvun lopulta. Oikein söpö purtilo.


Värikkäitä, isoja ja pieniä.


Valoa satamaan!


Iskä, Salli-äiti ja lapsi.


Lahti on mulle tosi tuntematon kaupunki. En ole siellä tietääkseni kun kolme kertaa pikaisesti käynyt.  Tämäkin visiitti oli sellainen parin tunnin pyrähdys.


Huonot kesäsäät eivät tee bisnekselle hyvää, toivon mukaan vuoden päästä on mahtikesä!Kommentit

Matkatar sanoi…
Ai oli minun kotikulmillani käväissyt :D Nuorempi tyttäreni asuu ihan tuossa Sibeliustalon takana ja he käyvät näissä maisemissa ulkoiluttamassa usein koiraa. Tuo Sibeliustalo on upea sisältäkin, kannattaa joskus poiketa vaikka konserttiin jos mahdollista!
Sussi sanoi…
Kivalta näyttää!
marliska sanoi…
Hienot kuvat.
Ihailin myös edellisen postauksen lauhahiipijöitä.
Pasi Lepola sanoi…
Ohoo, ehdit parissa tunnissa kuvata melkoisen monta hyvää kuvaa. Olisit pistänyt viestiä, niin oltais järjestetty blogitapaaminen satamassa kahvittelun merkeissä! :)
Tillariina K. sanoi…
Minulta kysyttiin, että haluanko lähteä kuvaamaan Hollolan keskiaikaisen kirkon? Toki halusin...lähdin liikenteeseen ilman meikkiä ja hmm...vaatteetkin mitä sattui! Vasta matkalla sain tietää, että me mennään myös Lahteen! Ihmistenilmoille siis!! :) Sellainen reissu se sitten!
Tuula Nevalainen sanoi…
Kausi blogi sinulla ja upeita kuvia olet saanut!