Pihakukkia


Aika yltiöromanttinen otos juhannusruususta, joka parhaillaan kukkii hienosti. Ihan vaan muutaman viikon myöhässä. 


Istutin yhden amppelin itse taimista, jotka ostin taimitarhalta. Siinä on rautayrttiä ja lumihiutaletta. Laitoin sen roikkumaan meidän roskakatoksen kulmalle. Ihan kivasti se on siinä kasvanut, vaikka on vähän varjossa.


Kuten olen maininnut, niin mun pihan kukat kukkivat heinäkuussa...ja nyt sataa kaatamalla vettä. Sinne menevät pionit, jalopähkämöt, kurjenpolvet ja muut. Plääh...


Ruohosipulin kukka on muuten aika kaunis.


No, eipä tarvi kastelukannun kanssa heilua, onhan tästä jotain etua, siis sateestakin. Pelleilin vähän kameran art-kuvaohjelmalla ja laitoin jonku "hämy"-jutun vimppaan. Oikeastaan tästä koko postauksesta tuli jotenkin liian "karkkinen", jos tämän kerran.Kommentit

Intianminttu sanoi…
Tänä kesänä on tosiaan jäänyt hyötyliikunta iltakastelukierroksen osalta vähäisemmäksi kuin viime vuonna :) Tänäänkään ei tarvittu käsikantoa, kastelukannut saivat lomapäivän, sen verran vauhdikkaasti tuli vettä tänään myös täällä päin. Hauskat ötökkämakrot edellisessä postauksessa. Kävelin juuri viime viikonloppuna mökkimaastossa ojanpientareita tarkkailemassa ja todella vähän oli minkäänlaisia ötököitä liikenteessä, ei siis ihme, että räystäspääskyt eivät tulleet tänä kesänä meille asti ollenkaan, kun ilmaplankton on olematon!
Piupau sanoi…
Ei ole tosiaan tarvinnut kastella kukkia tänä kesänä. Täälläkin sataa! Lätäköt laajenee. Ihania kukkakuvia!
seita sanoi…
Karkkikuvia on kiva katsella sadesäällä.
Noke sanoi…
Schöne Blumen im Blumenkasten die müssen wir auch immer mit
der Kanne Wasser geben.

Gruß
Noke
TainaT sanoi…
Upeita kuvia..värikästä kaivataan harmaana päivänä.
Keskeneräinen sanoi…
Kyllä on hienot kuvat ihan tavallisistakin kukista! Tuollaisten ohi sitä kulkee päivittäin. Pitääpä katsella tarkemmin, nyt kun niitä on. Kiitos!
Anne sanoi…
Mun makuun ei ollut yhtään liian imelää. Kukat on vaan niin kauniita.