10 kurrea ja ikäviä uutisia Ranskasta


Mikä ihana yllätys aamulla kuitenkin huonojen uutisten jälkeen! Aurinko paistoi!! Äkkiä aamupalaa poskeen ja sitten baanalle. No, Hirsimäen baanalle nyt vaan. 10 kurrea pomppi meidän suunnalla, enkä mä nyt edes kävellyt kun 45 min. He päättivät hyödyntää valon ja pihojen herkkutarjonnan mahdollisimman tarkkaan.


 Näissä kuvissa on yksi ja sama kurre. Kolmesta eri yksilöstä otin kuvia kyllä yhteensä, mutta ne muut sitten toisessa postauksessa.


Olisiko ollut tyttö kun ei alkanut mun kanssa naksuttelemaan ollenkaan.


Kuusen alla on ruokintapaikka, jossa yleensä on harakoita ja mustarastaita.


Ei nyt nukkuessaan syö, vaan välillä silmiä täytyi lepuuttaa.


Oikein nätti yksilö on hän. Osa oravista oli aika märkiä ja karvat sojottivat minne sattuu. Lisäksi ajattamisleikeistä ja ulkomuodosta päätellen viime kesän poikasia oli osa kurreista. 

Meillä ei ole vielä yhtään lunta. Nurmikot viheriöi. Plussakelit + 4.5 C. Sää tosin voi muuttua tässä piankin. Pariisin tapahtumat saivat mielen matalaksi. Terroristien hyökkäykset tavallisten ihmisten kimppuun ovat todella äärimmäisen raukkamaisia tekoja. Puolustuskyvyttömien ja täysin syyttömien siviilien lahtaaminen. Tämä on sotaa jo mun mielestä. Eurooppalaisten maiden pitäisi toimia tässä niin, että suojellaan kansalaisia. Kohta voi olla liian myöhäistä tehdä mitään. Viimeinen hetki toimia. Rajat kiinni. Ei ole oikein, että koko Euroopan talous rapistuu pakolaisten virtojen vuoksi, ihmiset menettävät jopa henkensä ja muut elävät jatkuvassa pelossa. Kommentit

Mustis sanoi…
Hienot kurrekuvat.
Huopalintu sanoi…
Kivat tupsut korvissa :) Kyllä oravien elämä on leppoista, toisin kuin ihmisten maailmassa.
Navettapiika sanoi…
Söpöt kurrekuvat. En oo nähäny oravaa pitkähän aikahan. Mihinä liä majaaloovat.
Irma sanoi…
Ihana postaus kurre on kivan näköinen :)
waldlaeufer68 sanoi…
the squirrel pictures are perfect, as they close and chilling eyes is really very sweet ...


France .. because you can only communicate harsh with the relatives, a very bad thing

greetings Frank