Marraskuun vimppa!


Voipa olla, että en ole blogihistoriassani koskaan näin vähän postauksia saanut aikaiseksi kuukauden aikana. Syynä ovat huonot säät. Ulos ei oo menemistä kameran kanssa, jos vettä sataa ja päivä on harmaa. Niitähän riitti. Tosin nähtiin muistaakseni kuuden päivän valkeuksin kun lunta oli maassa ja puussa. Ei oo tosin enää. Kaikki melkein sulivat. Pieniä yksittäisiä lumikökköjä voi löytää syvänteistä tai varjon puolelta.

Joulujuttuja vasta aloitellaan. Olen harmistunut kun tuo meidän uusi kaappipakastin ei minusta ole ollenkaan hyvä ja luotettava. Yläosassa on vain -13 C lämpötila. Ihan liian lämmin. Jäätelökin on sellaista pehmeää. Alaosassa voi löytyä tuurilla sen -18 C. Ei tee mieli leipoa sinne mitään. Taidankin  sitten tehdä kaiken viikon sisällä ja säilyttää leipomuksia autotallissa kannellisissa ämpäreissä. Siellä on jääkaappilämpötila. Miehen mielestä lämpötilat ovat tuollaiset kun se masiina on itsesulattava pakastin. Minusta on liikaa sanottu, että tuollainen olisi pakastin kun se ei siis pakasta. Rahanhukka se on. Kerran jo korjattu, vaikka ei vuottakaan vanha. Pieni purkaus lopuksi! :)


Kommentit

Navettapiika sanoi…
Itsenääsyyspäivänä on ollu tapana paistaa piparit. Siitä jouluvalamistelut lähtöö pikkuhilijaa käyntihin.
Sussi sanoi…
Kyllä talvi lumineen vielä saapuu, ja paremmat kuvauskelit.

Anonyymi sanoi…
Myöskin huonoja kokemuksia kaappipakastimesta. Alaosan tuotteet puoliksi sulia.Hävitettiin melko uusi kaappi pois ja ostettiin tilalle säiliöpakastin, ne on paljon varmempia toiminnaltaan