Luminen ukko


Leikkipuistossa oli joku rakentanut viime viikonloppuna lumiukon. Niitä mä tykkään kyllä kuvata. No, miksei myös tehdä, vaan harvemmin itse pääsee. Ihan samanlaista toista ei varmaankaan löydy, ovat aina tekijänsä ainutkertaisia tuotoksia. 

Lämpötila on tänä aamuna +3 C, joten lumet kyllä nyt sulavat. Saihan nyt kuitenkin hieman talvesta esimakua, 6 päivän ajan. Kovin on ahdistavaa yhä lukea uutisia, pitäiskö laittaa ittensä uutispimentoon pariksi kolmeksi päiväksi. Menettäiskö siinä mitään ja voittaisiko jotain?


Kommentit

Piupau sanoi…
Lumiukot ovat kyllä aina niin hellyyttäviä ja yksilöitä isolla Y:llä. Ihanaa päivää!
Äityli-Mummo sanoi…
Tyylikkäät ukot :) Tän pimiämpää ei oo ku yöl, lumet saa kyytii, taitaa oikei vettäkii sattaa, ku keittiöikkunast ropina kuuluu :( Pelottavia nuo uutiset, en ylleesä lue ku otsikot. Ulkomaalaiset pahatekijät kii, putkaa ja seuraaval lennol palautus kotimaaha !Omamaa pahatekijät vankilaa ja pitkäks aikaa.
Pasi Lepola sanoi…
Tämän lumiukon hymy saa synkästä aamusta huolimatta hyvälle mielelle, kiitos siis postauksesta.
Tiia K sanoi…
Ihana ja kurjaa kun lumi suli täällä jo. Mukavaa päivää <3
seita sanoi…
Lumiukkohan on ihan pakollinen rakennettava vaikka lunta olisi kuinka vähän. Yritin selittää nelivuotiaalle, että pakkaslumesta ei voi rakentaa lumiukkoa, mutta ei hän uskonut. Kantoi minulle lumiauran tiiviiksi puristamia lumikokkareita ja niistä se oli rakennettava.