Isänpäivän ja muutakin ruokaa viikonloppuisin


Isänpäivän ruoka on aika tavallista viikonlopun ruokaa. Joskus yksinkertainen vaan maistuu paremmalta. Siis lihamureketta luumutäyttellä, kerma-peruna-porkkanapaistos, parsakaalta ja tomaatti-mozzarella-punasipulisalaattia.


Edellisenä sunnuntaina popsittiin naudanpatapaistia kermakastikkeella ja uunibataattia! Tämä ruoka on mun lapsuudenkodin juhlaruokaa pitkin vuotta ja kyllä se hyvältä maistuukin.


Sitä edellisenä broileria vihreällä paprikalla höystettyä ja tietysti kermaa! Parsa oli roudattu muistaakseni Perusta asti, mutta ihan kelvollista! Nyt sitten ruokakuvia kun ei päässyt lumisateen vuoksi ulos kuvaamaan lintuja ja oravia! Teen yleensä ruokaa kohtuullisen isoja määriä viikonloppuisin, että viikolle riittää eväsruokaa vielä hieman tuunattuna. 

Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
En kieltäytys jos miulle tommosii annoksii tarjottas, kyl näyttäät maukkaille.
Elmeri sanoi…
Herkulliselta näyttää! Mielestäni uunibataatti on parempaa kuin ranskalaiset perunat :P.
Häivähdys sanoi…
Mmmm, näyttää herkulliselta! Minäkin yritän tehdä isompia annoksia, että jäisi evästä, mutta laitanpa vähän tai paljon, niin kaikki tuppaa menemään kerralla :D