Omppuja ja lintuja


Meillä on kaksi lajia koristeomppupuuta pihassa. Toisen hedelmät on jo aikapäivää syöty, mutta toisen vasta aloitellaan. Nämä puut yleensä kukkivat todella upeasti ja satokin on valtaisa. Linnuille ja oraville ruokaa, sillä aivan liian happamia kyllä ihmisille. Isot linnut jos tekevät hedelmään alun, niin jo näitä pienetkin nokkii ruuakseen, talitintit ja pikkuvarpusetkin.

Eilen töihin mennessä ilmestyi auton kojelautaan vikakoodi. Jotain pakokaasujärjestelmän ongelmaa herjaa. Jotain hankaluutta oli tankatessakin. Jäi vajaaksi mun tankkaus, vaikka piti täyteen laittaa. Yhden välikön uupui mittarin mukaan. No, kurvailen töihin. No, sitten kotiin lähtiessä jo ajattelin, että pitäiskö käydä laittamassa tankki täyteen, mutta porukkaa oli jonoksi asti. Hinta nimittäin oli muihin asemiin nähden mukavasti alempi. Pääsen päätielle, niin mittari näyttääkin, että täysi on. Se siitä ongelmasta. Ei se asettuminen kyllä yleensä noin kauan kestä. 

Tänään eka päivä uudessa työpisteessä. Ei se sinällään oo ongelma, mutta minua pelottaa ajaa mutkaista ja kuoppaista tietä sinne. Eikä tarvittavia työvälineitä ole lupauksista huolimatta. Tehdään mitä voidaan. Parasta tässä päivässä on, että ollaan jo viikon paremmalla puolella. Surkea kuva taas kerran otettu ikkunan läpi...Kamera polttelee tuossa pöydällä, mutta minkäs tekee kun ei pääse kuvaamaan. Työt haittaavat harrastusta!


Kommentit

Sussi sanoi…
Komea kuva pikkuvarpusesta!
Äityli-Mummo sanoi…
Mie tykkää tost kuvast, terävyyttä, hämyisyyttä.
Katinka sanoi…
Olen välillä miettinyt, että mitä ideaa on ylipäätään koristeomenapuissa, muuta kuin hetken kauniisti kukkivat kukat. Mutta sinähän sen sanoit, omenia eläimille (tyhmä minä). Ja kuva oli todella kaunis =).
Kivipellon Saila sanoi…
Ihana pikkuvarpunen! Keittiöbongaus on kivaa, jos vain ikkuna on puhdas :D