Tonttuilua


Tässä iässä alkaa olla kaapit täynnä koristetta ja muutakin rompetta yllin kyllin. No, töihin sentään voi ostaa jotain uuttakin. Siispä nämä tonttu-ukot tarttuivat marketista yllättäen mukaan. Kun on useampi työpiste, niin on kuitenkin kiva, että kaikista löytyy jotain jouluista! Tuossa huoneessa olen tosin enää pari kertaa ennen joulua, mutta siltikin! Taidan ottaa tontut kotiin lomailemaan viimeisellä viikolla! Huomenna se joulukuu alkaa! Joulukalentereita ei oo nyt kun kaksi! Pitäisikö vielä hommata pari? Katsotaan nyt!!


Kommentit

orvokki sanoi…
Onpa söpöset tontut.
Joulunodotusiloa !
Äityli-Mummo sanoi…
Ihanat tontut, juu hommaa vaa lissää kalentereita, pittää olla tavalline, karkki, suklaa ja veikkaukse kalenteri ;) Meil o partiolaiste ja veikkaukse kalenterit, pistäköhä yllättää sulho ja ostaa hälle oma suklaakalenteri :D
marliska sanoi…
Hauska tonttu kaksikko!
Sussi sanoi…
mainiot! Minulla on neljä kalenteria, D!
Rautalintu sanoi…
Onpa hauskat tontut :)
Kirsti sanoi…
Oi, kuinka ihanat tontut ♥
Intianminttu sanoi…
Juuri hankkiuduin kirpparilla eroon useammasta tonttusesta, niitä oli vuosien mittaan kertynyt monenlaista eikä kaikkiin ollut tullut sellaista tunnesidettä, että niistä olisi ollut vaikea luopua. Nisset jäivät kuitenkin taloon, ja kunhan tästä flunssasta toivun, kaivan ne esille tonttuilemaan toviksi. Mukavaa pian alkavaa joulukuuta ja kalenterin luukkujen taakse kurkistamista!
Vikki sanoi…
Ota vaan tontut kotiin joulunviettoon, kissatkin voisivat olla ihan riemuissaan :)
Meillä ei ole ainuttakaan joulukalenteria, tällä kertaa ei käynytkään partiolaisia, enkä jaksanut lähteä partiotoimistolle.
Ihanat tontut <3 mukavaa joulun odotusta sinulle !