Johan nyt vastustaa...


Nähtävästi kohtalo yrittää jotain nyt sanoa, mutta eipä tullut koko viikonloppuna lähdettyä testaamaan uutta kameraa, vieläkään! Haluan kohtuullisen sään ekalle kunnon kuvausreissulle! Tämäkin kuva siis napattu ikkunan läpi. Aamulla näytti niin lupaavalta, mutta klo 10 kun olisin ollut valmis reissunpäälle, niin eiköhän ala taas lunta satamaan ja aurinko katoaa paksujen harmaiden pilvien taakse. 

Pieni takaisku tuli muutenkin kameran kanssa. Mun Tamron 150-600mm:n putki ei toimi live view-tilassa. No, tuskin mä olisin sitä kauheasti käyttänytkään, mutta silti olisi se ollut kiva, jos olisi toiminut. Kyllä marraskuu on syvältä. Niin ärsyttävä kuukausi. Ainakin pian ratkeaa USA:n pressavaalit ja kai tuo Saara Aalto juttukin jossain vaiheessa on ohi X-Factorissa. Alkaa olla aika yksitoikkoista luettavaa iltapäivälehdissä.


Kommentit

Marru sanoi…
Ihanat "talviomenat" ;)
Susanna sanoi…
Tsemppiä niin sinulle kuin uudelle kamerallekin :-)
Pasi Lepola sanoi…
Itse tänään juuri tajusin kuinka hienosti 5D Mark IV:n Live view toimii ja seuraa kasvoja potretteja kuvatessa. SIlmät ovat aina terävät kapeallakin syväterävyysalueella. Kuvan voi myös näppärästi tarkentaa ja ottaa kosketusnäyttöä näpäyttämällä kuten kännykässä. :) Harmi juttu siis tuo Tamronin toimimattomuus Live view-tilassa. Toivottavasti Tamron-ongelmat saadaan korjattua tulevissa Firmware-päivityksissä.
Navettapiika sanoi…
Ei mee tasan. Täälon aurinko paistanu, mutta haluaasisin LUNTA!
TainaT sanoi…
Onhan se marraskuu jotenkin sellane kenkku kun on se pimeys..kevättä kohti onneksi mennään.
Kvilttaaja sanoi…
Eilen tuli lunta täälläkin lähes koko valoisan ajan. Toissapäivänä tilkhiparvi sitten lopulta käväisi täällä, mutta kaikki marjat oli jo syöty.
Kivipellon Saila sanoi…
Onpa todellinen joulukorttikuva, hieno! Meillä pilvet seilaavat taivaalla, aurinko pilkahtaa mutta menee pilveen kuin käskystä, kun saan takin päälle ja kameran valmiiksi...
seita sanoi…
Mieheni Tamron-objektiivi ei myöskään toiminut live view-tilassa. Tamron päivitti objektiivin huollossa.
Rautalintu sanoi…
Kaunis kuva - ja mitkä värit!