Uuden kameran eka kuvausreissu


Aamulla klo 9 maissa näytti varsin lupaavalta päivä noin sään puolesta! Siispä suunnittelemaan kuvausreissua, oikeaa sellaista uudella kameralla. No, mies tahtoi pikaisesti käydä yhdessä kaupassa mun autolla, joten omalle reissulleni pääsin vasta siinä klo 11 maissa.  Suuntana rantareitti ja lopuksi lintuyhdistyksen ruokintapaikka Aulangolla.


Vettä alkaa satamaan, ehdin juurikin tämän oravan kuvata ja variksia myös. Ei auttanut kun laittaa kamera reppuun turvaan. No, piti tehdä päätös. Lähteäkö takaisin autolle, vai kävellä ruokintapaikalle. Ajattelin, että nyt ei anneta periksi. Tossua toisen eteen. Sade yltyy jo sellaiseksi, että silmälasit olivat ihan läpinäkymättömät. Hiljalleen alkaa kirkastua ja sade lakkaa. Olen toiveikas. Mieletön tuuli jatkui ja ei sitä aurinkoa juuri sitten näkynyt kun aivan muutaman sekunnin verran.


Lintuja oli vähän ja nekin tavattoman arkoja. Tämä kurre on umpisuloinen. Jotain syötävää se löysi maasta. Ihanat kreppilaineelliset korvatupsut! Kosketusnäyttö on kyllä kätevä olla. Kameran akku sensijaan kuluu huomattavasti nopsempaan tässä 5D Mark IV:ssa kun mun entisessä 6D:ssä.  Tarkennuspisteiden kanssa minulla on vielä vähän arpominen. Kokeilin vähän kaikkia.


Kommentit

Rautalintu sanoi…
No on kyllä sitten suloinen karvakorva!
mustakissa sanoi…
Harmillinen keli sattui sulle. Mutta hyvät kuvat kurresta. Liekö fanittanut 80-lukua, kun oli tupsutkin krepillä:)
Mukavaa viikonloppua!
Pasi Lepola sanoi…
Akku tosiaan tuntuu kuluvan nopeampaa, mutta kesto paranee parin latauksen jälkeen. Olethan laittanut GPS:n pois päältä, jos et sitä tarvitse (tai vaihtoehtoisesti modelle, jossa se menee pois päältä aina kun kamera "nukahtaa". Muuten akku kuluu myös virrat pois asennossa.
Kivipellon Saila sanoi…
Orava on ihana! Vettä on taas satanut kyllä riittävästi.
Äityli-Mummo sanoi…
Voi mite sulone kurre, taitaa olla viel vauva :)
Katinka sanoi…
Hienoja kuvia sait suloisesta kurresta =). Jatkossakin olisi mukava kuulla kokemuksiasi tuosta vitosesta. Mukavaa sunnuntaita.