Sunnuntain jorinoita


Eilen siis hetkittäin näinkin valoisaa! Tänään tuuli on navakka ja iskee kyllä luihin ja ytimiin. Kävin juuri laittamassa linnuille ruokaa ja oli kyllä kiva tulla sisälle takaisin. Mies on sukulaisreissulla, joten kissojen kanssa rauhaisaa viikonloppua vietetään. Vielä tässä pyjama päällä ja suunnitteilla pientä siivousta. Olin varannut itselleni hampurilaisaterioita, siis ruuanlaittokin mahdollisimman helppoa. Eilisen jälkeen vaan paistettu sipuli alkoi järisyttävästi närästään. Menu vaihtuikin sitten lasagneen. No, siitä riittää evästäkin pariksi päiväksi töihin.

 Joulua en ole vielä alkanut laittamaan ja tänä vuonna pakastimen puutteen vuoksi mm. leivon ehkä puolet normista ja nekin ihan viimeisellä parilla edeltävällä viikolla. Jos ei jokin ihme tapahdu ja pakastin siis ilmesty meidän nurkkiin. Työt jatkuvat niin myöhään joulukuuta, että varsinaista taukoa ei juurikaan ole, vaan heti alkaa joulunvietto. Toivottavasti lunta tulee sen verran, että maa on kunnolla valkoinen. En mä mitään metrisiä kinoksia edes kaipaa. Parhaimmasta päästä on tietysti loma. 9.1. vasta työt alkavat, joten sitä odotellessa!


Kommentit

Äityli-Mummo sanoi…
Komia höyhenpuku, mikä kuviointi. Entäs sit tuo tomera, sinitukkane tintti. Näit o ilo katella.
Kvilttaaja sanoi…
Hieno fasaanikuva. Ulkona ei huomaakaan, miten upea kuviointi on naaraspukuisella fasaailla. HYvä kuva pysäyttää ihailemaan sitä.
Matkatar sanoi…
Hieno valo onkin tuossa lintukuvassa. Ai onko sinulla jo nyt alkanut loma?
Mukavaa joulun odotusta ja laittoa...
Huopalintu sanoi…
Kaunis lintu ja kuva! Mukavaa adventtisunnuntain jatkoa :)
Marru sanoi…
Todella kaunis kuva!
Täällä vietetään myös rauhallista sunnuntaita, kynttilät palaa ja tv:stä tulee hiihtoa... näillä mennään tänään :)
Katinka sanoi…
Hieno kuva! Onko se fasaani tyttö? Olen niin huono näiden lintukena kanssa =D. Minullakaan ei ole lomaa ennen joulua, mutta välipäivä on. Tulee pieni tauko töihin. Ihanaa ensimmäistä adventtia!