100. postaus, hyviä ja huonoja uutisia!


Joku on nyt tuhonnut joltain linnulta pesän. Munien kuoria on meidän nurmikolla useassa kohtaa. Kaunis sininen sävy kuoressa. Vähän tuli surku olo. Tytär tuli koulusta naama mutrulla. Pyörä oli varastettu koulun pihasta. Ei todellakaan hyvä juttu! Sellaista kuitenkin sattuu. Onneksi oli vanhemmasta päästä meidän pyöriä! Huonot fiilikset.

Varasin itselleni silmien laserleikkauksen esitutkimukseen ajan torstaiksi, joka sattuu nyt tällä hetkellä olemaan ilmainen. On ollut jo monta vuotta haaveena, että pääsisi näistä rilleistä eroon. Sain silmälasit 11-vuotiaana. Viimeisimmät glasit ovat tosi surkeat. Ne on korjattu jo kaksi kertaa, ennen kun edes ehdin niitä saada ulos liikkeestä. Toisessa linssissä oli naarmu ja toinen linssi oli irti. Korjattavaksi. Kesti 2 vkoa ja kun menin hakemaan niitä, niin notkuipa se linssi vieläkin! Toiset 2 vkoa kului jälleen korjauksessa. Sain kuukauden ylimääräisestä odottelusta ja monesta turhasta käynnistä hyvin pienen pullon lasien pesunestettä korvaukseksi! No, tra-la-laa nyt taas linssi osittain irti, vaikka rillit siis 8 kk vanhat!  Lisäksi kyseiseen tarjoukseen kuului toiset rillit myös samaan hintaan! Niissäkin on varmasti jotain vikaa kun kävellessä maa ikään kun on kupera! Plääh! Mun tuurilla menee sitten siinä laserleikkauksessa totaalisesti näkö tms. Katsotaan nyt voiko sitä edes tehdä ?! Kallista lystiä, mutta toisaalta jos homma menis putkeen, niin olis se aika kiva juttu!

Ostin tänään kesäkukkia: pelargonioita, lobeliaa, lumihiutaletta, härmäsalviaa, koristetupakkaa, ahkeraa liisaa, amppelipetunian ja 2 tomaatintaimea (keltainen tomaatti ja pihvitomaatin). Istutin jo suurimman osan. Ahkerat liisat jää tosin huomiseksi. Norjanangervo kukkii muuten nyt. :)

Kommentit

Matkatar sanoi…
Tosi kiva että olet menossa laserleikkaukseen! Se on tosi hyvä juttu, olen ollut tosi tyytyväinen tulokseen jo 11 vuotta!
sirpa sanoi…
Jos olisin nuorempi, saattaisin itsekin
harkita laserleikkausta.

Tänään huomasin meidänkin norjanangervon kukkivan.
Tellu sanoi…
Kiva juttu tuo laserleikkaus.
Mutta ... ikäviä nuo aluksi kirjoittamasi asiat.
Sitä aina pysähtyy miettimään: miksi tuollaista pitää tapahtua?

Kaunis norjanangervo ...
Pasi Lepola sanoi…
Toivottavasti pyörä ja syyllinen löytyy!

Onnea silmäoperaatioon, kyllä se menee varmasti hyvin. Itsekin olen harkinnut silmien laserittamista jo pitkään. Ehkä vielä joskus...
Harakka sanoi…
Olipa ikäviä asioita siellä sulla tapahtunut, harmi...
Mutta toivotaan, että laserleikkaus onnistuu ja et enää tarvi niitä kurjia laseja!