Rentukat riviin!Näitä rentukoita tuli viikonloppuna etsittyä n. 5 km:n päästä, mutta eipä löytynyt. Tänään istuin poikkeuksellisesti paikallisbussin kyydissä ja mitä...alle kilsan päässä kotoa on yksi metsäoja ja sehän ihan hehkuu keltaisenaan. Olin varma, että nyt tärppäsi. Kotona hyppäsin pyörän selkään ja sykkelöin paikalle vielä kun aurinko paistoi. Taivaalla oli näet aika mustanpuhuvia pilviä! Märkää, märkää ja märkää! Hyppelin saniaispehkolta toiselle ja otin kuvia! :)

Kommentit

sirpa sanoi…
Ihanat keltaiset rentukat. Tänään vasta minäkin sain rentukoita kuviin.
Harakka sanoi…
Lähellä, muttei kaukana!
Ne ihanat rentukat!
Tellu sanoi…
Oi, miten kauniita! Oikea väripilkku.
Minun rentukat ei oikein onnistunut tänään ...
Pirkkoinkeri sanoi…
Kannatti polkasta kuvaamaan niin kauniita ovat!
kaari3 sanoi…
Oh- hoh, jäin nyt roikkumaan sivuillesi! Vaikka luulee uskollisesti seuraavansa sivuja, niin viikot vierähtävät. Olet aito kuvauskärpäsen purema: silmät vilkuilevat sinne sun tänne etsien kuvattavaa. Kannatti fillaroida! Rentukoissa on niin puhdas aito kevään valo, tuoksukin. Energinen kollaasi.
Tillariina sanoi…
Kuvaamisesta on tullut jotenkin hirmu tärkeää. Stressiä saa purettua, jotain tehtyä näkyvää kun töissä kaikki on silleen ajatuksen tasolla enimmäkseen. Näen kaikkea kaunista ympärilläni ihan eri tavalla. Kokoajan jotain jännittävää luonnossa mitä odottaa! Siis tosi kivaa touhua! :)