Lissen iltakävely


Pitkästä aikaa kuvia Lissestä. Eräs linssilude  on vienyt blogipostauksissa kuva- ja palstatilaa ihan hirveästi. Lisse on kun eri kissa kun pääsee kävelylle. Vauhti päällä, mahanalus pieniä tassuja täynnä kun painaa raitilla. Kuvata sai, eikä naamatauluun ilmestynyt sitä normi-ilmettä, että "Antaas heittää kuuseen sen kameran kanssa!" Naapureiden ilmeet ovat mielenkiintoisia kun kisu painaa valjaissa, ainakin meillä päin Lisse on ainoa laatuaan. Lapset innoissaan huutavat jo kaukaa: " Ito mutta kitu! Kattokaa, mutta kitu!"

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Lisse on nätti. Harvemmin kissoja talutetaan narun päässä, mutta näkyy täälläpäin olevan muutamia kissoja omilla pihoillaan liekassa.
Pessi sanoi…
Kaunis ja elegantti Lisse. Oikea peto... ulkoilijaksi. :o)
Tellu sanoi…
Kävikö "mutta kitu" kukkaostoksilla?
Päättelen taustalla olevasta laatikosta ...
Upea kisu :D
Tillariina sanoi…
Muttan kitun "äippä" on kolmena päivänä rahdannut kesäkukkaa puutarhalta! :)
Harakka sanoi…
Vai ito, mutta silti kitu, hi!
Karttu sanoi…
Ihana kissa! Minulla oli teininä ihan samanlainen, valkoista rintamuspilkkua myöten. Sekin kulki valjaissa kuin koira.

Olisi mukava ulkoiluttaa kisuja, mutta asumme niin vilkasliikenteisen kadun varrella ettei siitä tule mitään, pelkäävät ohi ajavia autoja niin kovasti :(
Tillariina sanoi…
Meidän pienellä kotikadunpätkällä on 10 taloa ja jokaisessa talossa 2-3 autoa. Liikennettä on tosiaan. Lisäksi koiriakin 4 kappaletta. Lisse on koko ikänsä käynyt valjaskävelyillä joka päivä 2-4 kertaa päivässä.

Yleensä Lisse kulkee nätisti tien reunaa, mutta yhdessä kuvassa piti sitten esittää kulmakunnan kingiä ja keskellä tietä! Lissellä on tapana pistää makaamaan tuollai kun kuvassa, jos vastaan tulee koira/pyöräilijä! Yleensä koirat heiluttaa häntää, mutta kiertävät turvallisen matkan päästä. Kun koira mennyt ohi, Lisse pistää taas raviksi!

Ainoa hankala tapaus on saksanpaimenkoira meidän kadulla kun se on irti ja joskus se juoksee tielle ja se on ihan sekopää raivona sitten. Sitä se on kyllä ihmisille, ilman kissaakin.

Meidän adoptiokisu Viivi on nyt ollut pois maisemista 3 päivää, eikä ole tullut aamuraksuille. Toivottavasti ei ole jäänyt auton alle.:(
Karttu sanoi…
Me asumme nelikaistaisen tien vieressä, yötä päivää porhaltelee autoja. Yritettiin kyllä totuttaa mutta taidettiin aiheuttaa vain traumoja...

Voi Viiviä, toivottavasti se tulee takaisin!
Tillariina sanoi…
Viivi tuli meille iltapalalle.Söi ison kupillisien raksuja. Se on siis jonku kissa (nimi + puh.nro löytyy pannasta). Kuitenkin taitaa elää aika silleen vapaasti ja villisti. Joskus aika likainen ja ainakin meidän kissoihin verrattuna tosi laiha! Viivi on nätti creme pitkäkarvainen kisu, jolla on vähän ylimääräisiä varpaita etutassuissa!