Viivi "adoptiokisu"

Viivi asuu jossain meidän naapuristossa. Se on suurinpiirtein samanikäinen kun meidän Venni elikkä jonkin verran alle 2-vuotias. Käy meillä suurinpiirtein kerran päivässä, yleensä heti aamusta raksuja syömässä. Tänään poikkeuksellisesti myös nyt iltapäivällä. Sain työkaverilta kissojen märkäruokaa ja sitä Viivi tuossa yhdessä kuvassa mussuttaa menemään. Viivi taitaa viettää aika vapaata ja villiä elämää.

Viivi on onneksi leikattu, että pentuja ei ole tulossa. Viime syksynä ilmestyi tikit mahaan. Aika usein on likainen ja sylissä tuntuu aika kevyeltä. Meidän kisuihin verrattuna laiha. Kovin on hellyydenkipeä ja sanoisinko, että Viivillä on myös hyvin persoonallinen ääni! Korkealta tulee ja kovaa! Etutassuissa ylimääräiset varpaat ja pitkäkarvainen.


Jotenkin käy sääliksi, mutta kyllä sillä koti on. Minusta kissaa ei vaan ihan noin hoideta. Joskus tuntuu, että on koko viikonlopun oman onnensa nojassa. Viivi osaa pyydystää hiiriä ja lintuja, kummastakin on havaintoja. Ihan sydäntalvi oli jotenkin outoa kun Viiviä ei näkynyt. Sitten kun pakkaset olivat jotain -10 C, niin Viivi ilmestyi taas oven taakse. Meidän kisut eivät oikein diggaa tätä kisuneitiä. Lisse erityisesti antaa välittömästi lähtöpassit, jos sattuvat samaan aikaan pihalle. Lissen reviiri ja piha! Viivi tunnistaa jo mun auton, jos on maisemissa kun tulen töistä ja juoksee minua pihalle vastaan.

Alla kuvat Viivistä viime kesältä....paljon on pulskempi ainakin.

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Kaunis, mutta kieltämättä vähän ränsistyneen näköinen kissa.
Pasi Lepola sanoi…
Persoonallisen näköinen kissa ja upea väri. Mukava, että sinulta kissarakkautta riittää myös adoptiokisullekin. :)
Tillariina sanoi…
Viivillä on aivan uskomattoman kauniit silmät, sellaiset erikoisen vihreät, smaragdin tms! Nyt on turkki takkuinen ja huonossa kunnossa! Viime kesänä oli toinen juttu! Viivi on kondiksessa ollessaan n i i n tyttö, rinsessa!
Karttu sanoi…
Ihana rötkylä, menetin heti sydämeni! :)