Kisulelu!

Eilen mies oli ostanut kisuille tämmösen "juoksuputken"! Se aiheutti aluksi suurta ihmetystä. Siinä kävi sitten kuten kaikessa kisumateriassa, että Venni (tuo pienempi musta taka-alalla) omi härvelin itselleen! Lisse sai vain päältä katsella kun Venni hurjasteli edestakaisin! Viuh.....!!

Lissen taktiikka on sitten esittää, että  "Minua eivät tuommoiset leikkivehkeet siis tippaakaan kiinnosta!" Alkaa siis makoileen hän vähän kauempana näköetäisyyden päässä ja pesee itseään välinpitämättömän hitaasti, venyttelee ja on niin kuin ei oliskaan! Sitten kun Venni lopulta kyllästyy ja hetkeksi häipyy paikalta, niin Lisse tekee oman tutkimuskierroksensa,  ihan vaivihkaa. Näin se menee.

Lissellä on kuitenkin joitakin asioita, joissa mitään joustoa ei tapahdu. Tärkein näistä on syömisjärjestys! Lisse syö ekana ja parhaat palat päältä!! Venni alistuu ja odottaa vuoroaan. Toinen on vessareissut! Lisse ei tahdo katsojia, vaikka Vennistä se olisi siis tosi mielenkiintoista olla siinä aitiopaikalla! :) Köniin tulee kuitenkin aina!

Kommentit

Pierre BOYER sanoi…
Lovely cats...
Best regards from Paris,

Pierre
Suvenkeiju sanoi…
En mäkään tykkää jos joku tulee kyttäämään mua vessaan. Kyllä siitä köniinsä sietää saada! :D
Pessi sanoi…
Hauska! Ehdottomasti saatava meidänkin kisuneidille! :o)
Pasi Lepola sanoi…
Heh, hauska kirjoitus. Voin kuvitella, että miten kävisi jos ostaisin Jasulle tuollaisen. Todennäköisesti se olisi muka liian ilmeinen kissan "huonekalu," eikä se suostuisi siinä leikkimään silloin kuin me katsotaan. Mutta sitten yöllä nukkumaanmenon jälkeen alkaisi ihan eri ralli putken läpi.
Karttu sanoi…
Meillä on myös tuollainen kissatunneli, ja on kovassa käytössä. Aina välillä se täytyy pistää kuukaudeksi tai kahdeksi pois, jonka jälkeen se on taas "uusi". Takaa-ajoleikeissä se on hyvä piilopaikka, ja sitten voi näytellä yllättynyttä kun kaveri tulee seinäreiän kautta taputtelemaan tassulla selkään...
Tillariina sanoi…
Joo, nyt jo vähän kyllästyttää kisuja koko vehje. Pistetään tosiaan välillä talteen, niin taas alkaa kiinnostaa.

Siskoni pikkupoika kävi meillä kylässä ja haettiin omien lasten "antiikkinen" syöttötuoli ullakolta vierailun ajaksi keittiöön! Lisse ihastui siihen ikihyväksi ja retkotti siinä aika mielenkiintoisissa asennoissa varmaan viikon, kunnes se oli ihan t y l s ä ä!
trina sanoi…
Meillä on kanssa tuollainen putki (ei kyllä ihan samanlainen) ja se on kissan suuressa suosiossa. Tykkää hyökätä ohi kulkevien ihmisten jalkoihin tunnelin suulta.