Kultainen superkuu


Siellä se "superkuu" nyt möllöttää! :) Mun piti kävellä n. 500 m kotipihasta, etteivät puun latvat peittäneet näkymää! Seisoin jonku viemärinkannen päällä, että asento olisi ollut vakaampi. Toppatakki oli päällä, sillä ulkona oli aika vilu! Kuvat on otettu tuossa n. klo 21.30-21.45 maissa. Aurinko oli jo laskeutunut, mutta sen kajo näkyi vielä horisontissa selkäni takana. Harmi kun en ihan ehtinyt puolta tuntia aikaisemmin, koska silloin kuu oli vielä punertava auringon valosta!

Vieläköhän viitsisi käytä pihalla uudemman kerran kun nyt on ihan pimeää jo? Meillä väki meni jo kyllä sänkyyn, että alkavat vielä puhua, että mutsi on totaalisesti seonnut tuon kuvaamisensa kanssa, hyppii yöllä pihalla! :) Niin ja kyllä se on nyt todistettu, että kuun kuvaaminen on tosi vaikeaa!

P.S. Kävin mä vielä pimmeelläkin kuvaamassa ja tössiin parhaimman kuvan siis hävöksiin! Nämä "mustavalkoiset" kuvat ovat jotenkin tieteellisen näköisiä, en tykkää! Tosin ehkä tämä ei oo niin rakeinen kun nuo ed. Ensi kerralla sitten parempia osumia!

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Jep, minäkin tykkään enemmän ensimmäisestä kuvasarjasta. Tuo metsä on tärkeä yksityiskohta! Yksinäinen kuu on liian tylsä, metsän silhuetti tuo kuvaan isosti lisäarvoa, kaunista.
Matkatar sanoi…
Saitpas hienoja kuvia! Kyllähän se olisi varmaan ollut vielä hienompi juuri auringonlaskun aikaan tai vähän sen jälkeen, mutta tosi onnistuneita silti. Millaisella putkella otit? Jalusta varmaan piti olla? Minunkin piti mennä, mutta teloin polveni treeneissä...:(
Tillariina sanoi…
En omista jalustaa, joten ihan käsivaralta. Meinasin, että otan äijän suksisauvan mukaan tueksi! :)
Jätin sen kuitenkin kotipihalle. Pari "naapuria" tuli ihmettelemään mun touhuja. Yksi luuli(tupakalla ollessaan), että kuvaan fasaaneja ja toinen kai kuvitteli, että olen tullut heidän akkunoita tiiraamaan! Kun ärisi muutaman kirosanan perään!! Näin voi käydä tiheästi asutulla asuntoalueella. Putki oli mun aino telepätkä elikkä tuo 55-250 mm.
Hienot kuut saitkin kennolle :)
Pessi sanoi…
Wautsi wau! Eipäs olla turhan kriittisiä. Tuossa olet oikeassa, kuun kuvaaminen on vaikeaa, mutta upeasti olet saanut tunnelman napattua kuviisi. Onnittelut! =)
Tillariina sanoi…
Niin, paitsi nyt mä tässä odottelen, että polliisi soittaa pian naapurin toimesta, että täällä on nyt jonku kotirauhaa rikottu kun kameran kanssa yöaikaan kuljetaan väijymässä!

Toisaalta on mulla jotain 20 kuvaa kuusta, että sitä mä vaan...enkä kenenkään kotielämää!

Kiitos kaikille kannustavista kommenteista!
sirpa sanoi…
Hienoa! Kyllä tuo täyskuu on vaan niin mahtava. Nuo kuu-kuvat sinisellä taivaalla metsän yläpuolella ovat hienot.