Ahmatteja!


Eilen siis vein "kakun" penkille. Ensin ajattelin, että olisi hygieenisempää laittaa se narusta roikkumaan puuhun, mutta se vaan aika äkkiä sillä tavalla tipahtaa alas maahan ja siinäpä ne kököttää kakun päällä kuitenkin samalla tavalla kun nyt lautasellakin ja tikuttaa nokalla syötävää. 


Paikalle ilmestyi lukuisia talitinttejä, muutama sinitiainenkin yritti tulla syömään, vaan ed. ajoivat ne aika nopsaan pois. Harakatkin ja fasaanit ovat jo kakkua maistaneet. Siksi se onkin yhdessä vuorokaudessa kulunut jo näin paljon!


Mä ajattelin, että kyllä se pari viikkoa kestää, vaan mä luulen kyllä nyt, että viikonloppuna pääsee taas "leipomishommiin".  Laskin, että 8 tiaista oli kerralla penkillä vuoroaan odottamassa.

Eilen paikalle ilmestyi punarintakin, vaikka ei hän tuosta kakusta perustanut, mutta tulipa katsomaan, mistä muut oikein intoilivat.Läheisessä koivussa on ns. tähystäjä ja vartiolintu, joka tutkailee turvallisuusasioita. 


Minusta tuntuu, että hän näki minut kodinhoitohuoneen lasin takaa kuvaamassa. Elikkä siksi kuvat eivät oo ihan kirkkaita ja teräviä.

Kommentit

Harakka sanoi…
Linnuilla on nyt kova nälkä, kun ei enää itikoita löydy.
Kyllä viimeistään viikonlopulla joudut leipomishommiin taatusti, hi!
Marja sanoi…
Jonottivatko ne kahdeksan tiaista nätisti jonossa, vai menivätkö vahvimmat ensin syömään?!
Tiitsa sanoi…
Laitoin myös linnuille jo ruokintaa alulle ja kyllä onkin kuhina käynyt. Sinulla on mukavan kokoinen kakku. Pitääkin etsiä jostain pikkuinen vuoka.
Sirpa sanoi…
On se niin suloinen tuo punarinta. Täälläkin yksi hyppelee, tänään yritin jälleen saada sitä kuvaan, edes ikkunan takaa, mutta ei onnistu.

Taidan myös ryhtyä viikonloppuna kakun tekoon.
Hienot kuvat!
S sanoi…
Hienoja kuvia. Mitä siihen kakkuun tuli? Onko ohje jossain?
Tillariina sanoi…
Yksi siihen pääsee kerralla ja muut kököttävät silmä kovana tarkkaillen, kuka pääsee seuraavaksi. Aika tappelunhaluisiakin ovat, toiset etuilee ja käyvät kiinni höyheniin. Mies oli kuvannut kännykällä fasaanien vierailun. Siinä ei kakku pysynyt lautasella, sen verran kovat otteet niilläkin.
Tillariina sanoi…
Tässä kakussa on 2½ dl siemensekoitusta, 1½ dl maapähkinöitä murskattuna, 250 g kookosrasvaa ja n. ½ dl ruokaöljyä.
Susanna sanoi…
Aivan ihania kuvia!
Pasi Lepola sanoi…
Perhosbaari vaihtui lintubaariin, näin sitä saa talvellakin hankittua "helppoa" kuvattavaa. :)
Tillariina sanoi…
Pasi, tämä on meidän kisujen mielestä melkein parasta viihdykettä ikinä katsella lintujen ruokailua, pomppimista, tappelua jne. Siinä viikset väpättää, käkätys kuuluu ja hermostunutta liikehdintää harrastetaan häntää samalla vispaten. Ikkunaa raavitaan ja anovia katseita kotiporukoille, että hae tuollainen paisti...lintuja! :)
Upeat kuvat olet saanut punarinnastakin. Meidän pihallakin kuuluu tiksutus jatkuvasti varsinkin aamu- ja iltahämärissä ja joskus näkyy pyrähdys, mutta ei ne kuvattaviksi asetu :)