Melkein "mummo"!


Tänään tuli sitten tyttärelle tällainen ihana pakkaus. Hän haki pennun Vaasasta asti. Pitkäkarvainen chihu uros, väri on nimeltään suklaa. Synt. 15.7. Nimeä en vielä paljasta. Parhaimmat kuvat tuli otettu kännykällä tällä kertaa.


Pientä itkua lukuunottamatta, kohtuu pitkä junamatka oli sujunut hienosti. Tämä on aika jännittävää, sillä eipä meillä oo ennen koiraa ollutkaan. Kisuja vaan. Tyttären koirahan hän on, mutta varmaan tulee kyläilemään, kunhan meidän kisulit toivon mukaan tottuvat vierailijaan!

Kommentit

Minttuli sanoi…
Miten pieni ja ihana ♥
Onnea tyttärelle ja sinulle myös.
Ps. minun tyttärelleni tuli uusi "pikkuisen isompi" koiravauva, toinon nöffi pari viikkoa sitten:)
Jaana sanoi…
Eikääää... Ihana!! Haleja pikkuiselle ♥ ja onnea mummolle ;)
Kirsti sanoi…
Aivan ihana ♥
Seija Torpström sanoi…
Aivan ihastuttava on hän ♥
S. Willberg sanoi…
Mukavan näköinen koiranpentu.
Saara sanoi…
Ei voi olla noin suloista asiaa maailmassa, herranjestas sentään! Aivan liikuttava! Muistakin raportoida hänestä usein!!!!
TelluT sanoi…
Onnea "melkein mummolle".
Suloinen veitikka.
Voi pikkuluista söpöläistä. Onnea teille kaikille tuosta söpöliinistä. Tulkoon hänestä terve ja vahva :)
Pasi Lepola sanoi…
Voi hellanlettas sentään. Tällaiselle Gremlins-fanille kelpaisi myös tuollainen pikku Gizmo! ;) Mitä sanoi Venni? Mitä sanoi Lisse?
Tillariina sanoi…
Tytär muutti jo keväällä omilleen, mutta kyllä meidän kisut ja tämä Teuvo tulevat vielä tapaamaan! On nyt vaan vielä sen verran mini, ettei taida heti uskaltaa. Siitä tapaamisesta voi tulla hyvin jännittävää...Lisse painaa 6 kg ja Venni 4 kg, Teuvo "Gizmo" vain arviolta 600 g. Se on vielä ihan vauva.
Marika T. sanoi…
Voi nyt hyvänen aika miten kaunis pentunen! ♥ ♥ ♥