Hohtoa!


Toissa iltana aurinko laski näin hohdokkaasti! Kuvausreissut jäi sitten tekemättä viikonloppuna. Koko viikon turhaa odototus...No, jos sitten viikon päästä parempi onni. Hämäryyskin olisi vielä mennyt, mutta tuo tuuli oli jo liikaa. Ei silloin oikein kuvata mitään.

Mä uskon jonkinlaiseen karmaan. Oikeudenmukaisuuteen, tasajakoon. Kun tekee hyviä asioita, niin sinulle tapahtuu hyviä asioita. Pahatkin saavat, mitä ansaitsevat jossain ajassa. Tähän asti olen karman lain saanut nähdä käytännössä monesti. Nyt en enää ole niin varma. Johonkin immeisen on kuitenkin uskottava...

Kommentit

Pasi Lepola sanoi…
Upea kuva. Hyvä kuva herättämään ajatuksia ja keskustelua siitä, että onko ihmisen todellakin uskottava johonkin, kuten viimeisessä lauseessa heitit. Oletan, että puhut yliluonnoliseen voimaan uskomisesta? Näin aivotutkijana olen monesti miettinyt asiaa ja kallistunut yhä enemmän luonnollisen järjellisen selityksen ja tieteen puoleen, koska yliluonnollisesta ei ole mitään pitäviä todisteita. Mielestäni ihmisen ei ole pakko uskoa mihinkään, kun muistetaan se, että tiede ei ole uskon asia. Tavallaan uskon kollektiiviseen karmaan itsekin, eli paha saa lopulta palkkansa, huijari jää kiinni ja hirmuhallitsija syöstään vallastaan. Kanssaihmiset huomaavat myös hyvät teot ja palkitsevat ne vastavuoroisesti hyvillä teoilla tai ainakin muistelevat hyvällä sen jälkeen kun makaamme mullan alla. Menipä pelottavan syvälliseksi ja nyt on vasta maanantai... :)
Harakka sanoi…
Voi että, kun on ihana kuva!
Mä uskon myös niin, että jokainen uskoo johonkin jollain lailla.
Mä uskon kuitenkin siihen, että Jumala on olemassa, ei tällä elämällä muuten olisi mitään tarkoitustakaan.
Mutta kukin uskoo, mihin haluaa.
Anne sanoi…
Upea kuva - kerta kaikkiaan!

- Enkä suostu pohtimaan syvällisiä ;)