Väsynyt...


Eilen oli 11 tunnin työpäivä, eikä yön lepo oikein totaalisesti virkistänyt, vaikka nukuin kyllä kun tukki. Kuten myös sitä ed. yön. Uni maistuu, ehdin juuri pääni tyynylle kallistaa kun jo unihiekat kirveltää silmissä. 7-8 tuntia ei kai sitten riitä syksyllä. No, ei nukuta pitkään huomenna aamullakaan, vaan tiedossa on se Hesan shoppailureissu. Tänään tarvii jo käydä ruokakaupoissa, mutta siivoamisen mä jätän kyllä suosiolla sunnuntaille. Ensi viikko se vasta hulinaa on, sillä on tarvinut ahtaa 5 päivän työt kolmeen. Tiedossa on näet kahden päivän työmatka toiselle paikkakunnalle ja yöpymistä hotellissa ja iltatilaisuutta myös. Olen jotenkin kyllä nyrjähtänyt kun en koe tätä juttua kovinkaan positiivisena, vaan rasituksena. Kotihiiri on kotihiiri ja tietty myös sohvaperuna.

Kommentit

seijastiina sanoi…
Suloinen leppäkerttukuva.
Hyvää työmatkaa ja antoisaa viikonloppua.
Marru sanoi…
No koitahan jossain välissä huilata, koska shoppailu on tosi raskasta... tosin hyvinkin antoisaa ja hauskaa :D
Sirkka sanoi…
Toivottavasti shoppailu piristää ja työmatka, sitten kun siellä olet. Kotihiiri on kyllä kotihiiri, tiedän kokemuksesta,tunnustan myös olevani.
Marja sanoi…
Ei kai Sinulla koko aikaa ole tuollaista? Haaveile jo siitä ajasta, kun kiireet ja rankimmat jutut ovat ohi. Suloisen kuvan olet laittanut tähän juttuun!
Pasi Lepola sanoi…
Taitaa johtua siitä, että työmatkalla et ehdi nappailemaan tuon leppiskuvan tyylisiä hienoja makroja. Kai nyt sentään blogia ehdit päivittää... ;)