Hesan ostoksia!

 Tamariksen korkkarit, 30 € (ovh 69.90), KooKenkä.

9 tunnin shoppailureissu matkoineen tuntui kyllä eilen jaloissa! Matka sujui  leppoisasti VR:n kyydillä. Olin siis toiseksi nuorimmaisen tyttäreni kanssa liikenteessä. Kumpikin tuli isojen kassien kanssa kotiin. Sää suosi meitä, saimme nauttia kesäisestä tunnelmasta. Salaattilounas oli sopivan kevyt, ettei uuvahtamista tapahtunut kun aivan loppua kohden. 

Ihan kaikkea mitä piti löytää ei löytynyt, mutta hyvä näinkin. Tässä muutama kuva ostoksista, jotka pikapikaa räpsäisin juurin.Feikkinahkatakki karvakauluksella, 69.90 €,  Only


Belgialaisia keksejä rasiassa (ihku rasia, mutta ei pahoja keksejäkään), 11 € Stokkan Herkku

Lisäksi ostin mustan lyhyen trenssin Vidasta, 29.90 €. Se on sellainen A-linjainen, joka kurtataan vyöllä kasaan vyötäröltä, että näyttää vähän sellaiselta 50-luvun mekolta enempi. Se pitäisi laittaa päälle, että saisi kuvan ja mä en ollut nyt mallituulella ollenkaan.  Tryffeliöljyäkin ostin kun ollut ostoslistalla monta kertaa, paitsi se oli kyllä pettymys. Se on vähän sellaista valkosipulisen hajuista ja makuista, tiedä sitten onko se oikeaa tuotetta...jotain tekofeikkiäkö?!

Kommentit

Sirpa sanoi…
Kauniit kengät!
Itse kun kävelisin tuollaisilla koroilla, olisi seurauksena lasarettireissu :)) Nykyään, kun tulee käytettyä vain matalaa mallia :)

Mukavaa sunnuntaita.
seijastiina sanoi…
Ompa komeat asusteet, mahtavat kengät!
Tykkään ja takki jes, minun makuun.
Pirkkoinkeri sanoi…
Tosi nätit kengät ostit. Kiireetön ostosreissu hyvässä seurassa on vertaansa vailla.
Kirsti sanoi…
Kauniit ostokset. Noilla kengiillä en osais kävellä, mutta tosi nätit on. :)
Anne sanoi…
Oijoijoi, ihanat kengät ja takki!
Keskeneräinen sanoi…
Sitä tryffeliöljyä pitääkin laittaa vain tippa tai pari. Käy hyvin melko mauttomiin ruokiin, vaikka perunamuusiin tai maa-artisokkakeittoon, ja antaa niille sitä jotain. Oomphia.