Pilvenhattarat


Päätin viikonloppuna käydä yhden pellon reunalla katsomassa, olisko siellä kurkia tai joutsenia. Ei ollut. Viime syksynä siellä joskus lepäili muutama tai oikeastaan näin sen kun nousivat sieltä lentoon. Taivaalla oli kauniita muhkeita pilviä. Otin niistäkin pari kuvaa.

Tänä aamuna oli "kiva" yllätys kun auto ei lähtenyt käyntiin. Äkkiä kamat mun vanhaan autoon. Lasia skrapaamaan ja menoks´. Vanhassa vara parempi! Todennäköisesti (toivon ainakin) akku on kaputt ja äksyilee kylmällä kelillä. No, ainakin tämän viikon ajelen vanhalla autolla. Menee se näinkin.Kommentit

Seija Torpström sanoi…
Komeita pilviä kuin pehmoista pumpulia, voisin sukeltaa noihin,ajatuksessa.
Vanhassa se on vara parempi, näinhän se on, hyvä että oli se vanha auto.
Marru sanoi…
Onneksi on vara-auto :)
Tillariina sanoi…
Joo, mun vanhaa kärryä ei kannata myydä kun siitä ei saa enää paljon mitään. 12-vuotias ja ajettu 130 tuhatta. Se on kuitenkin katsastettu ja huollettu summalla, jonka siitä juuri ja juuri voisi saada. Tytär on autokoulussa ja sillä saa ajella sitten!
Äityli-Mummo sanoi…
Nätti kurre, karmee näköne ötökkä, söpöläiset tinttiset. Hienoja kuvia pilviä myöte.
JPK sanoi…
Hienosti kuvattuja pilviä. Nuo ei ole ollenkaan niin helppoja kuvattavia kuin äkkiä luulisi. Olen itse huomannut että täysmanuaaliasetus on monesti paras ettei mikään kohta ylivalotu.
Anne sanoi…
Upeat värit ja hyvin näkyy valon ja varjon vaihtelu pilvissä.
Tillariina sanoi…
Jestas, onhan tuolla vanhalla autolla jo ajettu enempi 164 tuhatta oli mittarissa.