Kukkia


Alppikärhö sekoilee ja alkoi uudestaan kukkimaan. Jokin ötökkäkin lämmittelee sen suojissa.  Kuritin tuota puskaa kunnolla viime kesänä, mutta nyt se on entistä isompi ja valtaa koko seinää ja pyrkii jo takapatiolle. Ei hyvä.
Minäkin sekoilen, olin ihan perjantain fiiliksissä eilen! Ehkä se johtui siitä, että kävin ruokakaupassa ja tein muutenkin rutiineja, jotka kuuluvat perjantaihin. No, peruutusvaihdetta päälle! On tässä vielä muutama päivä edessä ennen viikonloppua. Tänään istutaan peppu puuduksissa kampaajalla. Tosin, on se aina sen arvoista! :) Uudet kengät pitää laittaa tänään töihin, että koivet tottuu niihin ja ne mukautuvat mun koipiin. Voi herättää pientä ihmetystä niittikorkkarit! Ei tosin haittaa!!

Kommentit

Eko sanoi…
Kiitoksia vain vierailuista.
Olen kovasti hidas kommentoimaan kuvia. Tuleekohan se jo tuo laiskuus esille - en yhtään ihmettele.

Niin tästä kuvastasi - hieno on - lämmin ilma saa koko syksyn päälaelleen.
Tähän aikaan pitäisi ainakin täällä olla yö-pakkasta. Nyt on yö-lämmintä - viime-yönäkin melkein +13 astetta...!
seijastiina sanoi…
Kukat intoilee uudestaan kasvaa, on niin mukavan lämmintä ollut.
Kaunis kuva ötökköineen.
Kyllä kehtaa töihin mennä, on sen verran upeet kenkäset.
Kirsti sanoi…
Juu huomasin eilen, että oli juhannusruusussa yks nuppu, mutta vain yks:)
JPK sanoi…
On sitkeä tapaus tämä kukka, ei sitten millään meinaisi antaa syksylle periksi;) No, kyllä se kohtaa huomaa että kannattaa kuitenkin:)
Marja sanoi…
Kateellisena luin kärhöstäsi; minun pitää enimmäkseen jännittää kärhöjemme elossaoloa, ja sitä kasvavatko metrin ja kukkivatko. Mutta ymmärrän toki väärään paikkaan kasvavien kukkien ongelmallisuuden.
Pasi Lepola sanoi…
Eilistä sopiikin pitää perjantaina, onhan tänään pikku lauantai!
Intianminttu sanoi…
Meillä mökillä pihaesikko aloitti uuden kukintakierroksen, on siis ihan pihalla, mikä vuodenaika on menossa :) Oi, minäkin odotan kampaajalle pääsyä, on pää ihan räjähtäneen tuulenpesän näköinen. Ehkä ensi kuussa. Toivottavasti sait kivan tukan!