Fasaanin lahja!


Takapihalta löytyi fasaanin höyhen. Aamulla työmatkalla edessä ajava auto mielestäni yritti tahallisesti kiihdyttäen ajaa yhden päälle. Ei kuitenkaan osunut. Onneksi! Miksi mitään luontokappaletta tahallisesti, ihan huvikseen tappaa? Sitä en tajua. Menee joskus hermo niiden huuteluun, varsinkin kun yksi torkkuu yöt meidän makkarin seinän takana. Rääkäisyt eivät oo kauneinta kuunneltavaa, mutta kai silläkin jokin tarkoitus on.

Kommentit

Marru sanoi…
Kauniin värinen höyhen :)
Mitähän joidenkin päässä liikkuu tollasella hetkellä...
Pieni Lintu sanoi…
Kyllä jotkut on typeriä... :(

Kaunis höyhen. :) Meillä oli töötöttelevä fasaanikukko haareminsa kanssa jokunen vuosi sitten ja kyllähän se oli rasittavaa kuunneltavaa! :D Onneksi niitä ei oo enää näkynyt..tai siis kuulunut! :)
Seijastiina sanoi…
Voi hyvänen aika, että jotkut on inhottavia :(
Ihana lahja höyhen, kaunis on kuten kuvakin ♥
Tuula Laakso sanoi…
Fasaani "lahjoitti" sinulle hieman väriä tähän harmauteen. Kaunis kuva tuosta lahjasta.
Muista itsekkin mitä oli elää kiukkuisen ja äänekkään fasaaniperheen naapurina samalla pihamaalla. Onneksi "häiriötä" kestää vain vähän aikaa ja siihen "tottuu", toisin kuin monesti nykyisin seinäntakana möykkääviin naapureihin. :)
Joillekkin ihmisille lienee tuottaa suurtakin mielihyvää, pelotella, ahdistella tai vahingoittaa viatonta luontokappaletta. Ja sitten ollaan niin sankaria, että oksat pois.
Pasi Lepola sanoi…
Ei kait ne nyt oikeasti yrittäneet yli ajaa, johan fasaanista jää autoonkin jälki, on linnulla sen verran kokoa. Täällä Kuopiossakin on kuulemma nyt nähty fasaaneja, joten saapa nähdä milloin pääsen kuvaamaan. :) Hieno kuva, terävän alueen raja menee juuri oikeassa paikassa, höyhenen pörröinen osa pehmenee hienosti!