Sunnuntai


Taitaapa olla laskiaissunnutai jopa, mutta nyt saa mäenlaskut kyllä unohtaa meilläpäin. Ainakin pulkkamäet. Sää on niin harmaa kun olla vain voi. Heräsin jostain mystisestä syystä klo 6.45, vaikka kerrankin olisi saanut kuorsata pitkään. No, aamupalalle raahauduin ja sitten lukemaan kirjaa sänkyyn. Ehdin Bertie Woosterin seikkailuja tavata puolisen tuntia kun nukahdin...ja heräsin sitten uudelleen nyt melkein klo 10 pintaan. 

Eilen tuli kuvausreissulla taivallettua lähes 5.5 km. Kuvattavaa oli harvinaisen vähän. Yritin olla tarkkaavainen ja tähdätä kaikkea vähänkin mielenkiintoista. Tikapuut taivaaseen? Eikä kun koivuun!

Meillä ei tarjota tänään hernerokkaa ja laskiaispullia, vaan spagettia ja jauhelihakastiketta. Tytär, joka täyttää tänä vuonna 21 vuotta tekee muuttoa omaan kotiin. Ikean kalusteiden kokoamista kuulemma on harrastettu, apua ei saa antaa. Tahtoo itte. :) Mies tekee töitä, joten hänestäkään ei saa seuraa. Taitaapa siis mennä kissojen kanssa höpöttelyksi. Jos laittaisi jonku valovoimaisen linssin kameraan ja lähtisi ulos kuvaamaan "rumuutta", voishan sekin olla projekti.

Kommentit

Marru sanoi…
Tarpeet oli varattuna laskiaispullien tekoon, mutta jäi vielä tekemättä... Jauhelihakastikkeella ja spagetilla just äsken herkuteltiin :D
Intianminttu sanoi…
Kyllä tässä jo kova kuvaushinku on päällä, nyt kun valoa pikkuhiljaa on tarjolla ulkona työpäivän jälkeenkin. Talvi on taivallettu harmaudessa ja pimeydessä, yleensä silloin vaivun johonkin kaamostilaan enkä oikein innostu ajatuksesta, että lähtisin kuvaamaan. Valo ei riitä, ja salamaa en halua käyttää. Mutta kohta se valo riittää taas!!!
Susanna sanoi…
Ja kun valoa tulee vähänkin, on ruoho jo valmiiksi vihreää. Ei tarvitse odottaa pelkässä harmaudessa :-)