Punaisia pieniä "kuppeja"


Yhdestä rinteestä löytyi näitä pieniä punaisia kuppeja. Tosi pieniä vielä, sormenpään kokoisia! Viime keväänä löysin sellaisia euron kokoisia tai isompiakin. 

En tiedä vaivaako lepän siitepöly vai työpaikan homeet, mutta silmät ovat kutisseet ihan hirveästi ja nahka kesii silmäluomista. Antihistamiinia on napattu koko viikko ja siitä seurauksena olen kiltisti laittanut nukkumaan jo klo 21 maissa. Pilkkiminen on alkanut kyllä jo klo 19 maissa. Säätiedotus vaihtelee kokoajan, jännityksellä odottamaan viikonlopun säätä!


Kommentit

Saara sanoi…
Hauska kuppi!

Hei,mulla on noita samoja silmäoireita ja kun en ole millekään allerginen, olen liittänyt ne jo viimeiset vuodet ihan vaan Helsingin katupölyyn. Tosi hyvin auttaa apteekista saatavan Avene-sarjan voide "ärtyneellekin silmänympärysiholle", kokeile! Laitan sitä yöksi ja hätätilassa muutenkin, helpottaa heti ja korjaa. Eikä tämä ole maksettu mainos, vaan ihan totta :)
Katja sanoi…
Jos tuo on sienikasvustoa, niin se on sellainen kuin oranssimaljakas. Meillä sitä tulee aina muutamaan paikkaan pihassa sora-alueelle. Hauskan näköisiä ovat.:)
Minttuli sanoi…
Jännä kuppi, onkohan joku sieni!?
Kutisee täälläkin, olen jonkun verran allerginen. Silmäoireisiin olen saanut apua kosteuttavista silmätipoistaja ja suojaavista aurinkolaseista.
Nyt lentää pölyä, tuuli on kovaa. koetetaan pärjäillä tuolla ulkona:)
Pirkkoinkeri sanoi…
Hienon maljakkaan olet löytänyt! Tähän aikaan noita erilaisia maljakkaita pitäisi alkaa löytyä ja vaikka kuinka olen katsellut, ei vielä ole silmiini osunut.
Harmittava vaiva, johtui sitten mistä hyvänsä.
Anne sanoi…
Bongasin ottamasi kuvan eräästä julkaisusta. Oletkohan itse huomannut?
Harry Kalenius sanoi…
Onpa ovelan näköisiä kuppeja. Ei tuo kova tuuli ainakaan helpota silmäoireita kun hiekkapilvet vain pöllyää.
Tillariina K. sanoi…
Saara, pitääpä kokeilla! Huomenna ostoksille! :)

Anne, tarkoitatko sä sitä "Tiira"-lehteä? Se tuli tänään ja pihabongaus-kuvani oli julkaistu, vaikka se oli oikeasti tosi huono foto kun sääkin oli. Vai jotain muuta?
Anonyymi sanoi…
Kaunis löytö talvisen beessin ja harmaan keskellä! Ihan kuin sellainen pieni sulasta steariinista napattu kuppi joita lapset tekevät sormenpäillä jouluisin. t. häivähdys
Anne sanoi…
Juurikin sitä lehteä tarkoitin :)
Anne sanoi…
Ai niin - jäi vielä sanomatta, että eihän se voi olla huono kuva, kun siinä kerran mainitaan, että se on kuvakisan parhaimmistoa!