Bloggeri-ongelmia!Aivan alvariinsa on niin, että kun haluaisin lukea ns. omia blogeja, joihin olen ilmoittautunut lukijaksi, niin sitä listaa postausjärjestyksessä ei ilmesty. Eilen viimeksi oli niin.  Toisekseen, tuo "älä seuraa omia sivun katselujasi" esto ei toimi.  Aluksi kuvittelin, että se liittyy tähän mäkkikoneen safari nettiselaimeen, mutta sama ongelma työkoneella ja siinä on IE. Onkohan tässä joku evästeiden esto...pitääpä tutkia.

Tänään on pitkästä aikaa töistä kotiutuessa, ettei ensimmäiseksi tarvitse ajatella menevänsä nokosille. Olo ei ole ollenkaan niin huono kun vimpat kolme viikkoa. Jee...olisiko lämmitys laitettu päälle ja tilat kuivumassa. No, pitää nyt tulla useampi peräkkäin, että uskaltaa  varsinaisesti iloita. Tässä voisi vaikka imuroida tms. hyödyllistä tehdä kun kerran pystyisi? Kuvaamaan olisi kiva lähteä, mutta on kyllä hieman liian pilvistä ja tummiakin osittain, että sateen mahdollisuus ei oo ihan poissuljettu.


Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Juuri äsken minulla oli samalla lailla blogilista poissa. Tuli näkyviin kun etusivulla olevista työkaluista painoin ja sitten tallensin. Saa nähdä näkyykö vastaisuudessa.
Mukavaa, että olosi on pirteä. Kannattaa käyttää hyödyksi, vaikka sitten menemällä ulos:) Kovin herkässä on vesi, täällä tulee nytkin.
Liplatus sanoi…
Olen myös yrittänyt laittaa pois "älä seuraa omia sivun katselujasi", siinä onnistumatta.

Intianminttu sanoi…
Useinhan täällä Bloggerissa joku präkää. Samaa listaongelmaa on tällä viikolla ollut minullakin.