Viimeiset korennotNämä kuvat on otettu 17.8. ja melkein luulen, että jäävät tämän kauden viimeisiksi korentokuviksi. Sää ei näemmä tule lähiaikoina suosimaan näiden kuvaamista, joten 
"Heippa, ensi kesään korennot!"


Valotolppa oli suosittu lisääntymispaikka. Siinä oli parhaillaan kolme pariskuntaa touhuissa. Näitä kuvia ei sitten ole otettu mun normipaikasta elikkä Ankkalammelta, vaan tästä meidän läheltä isosta ojasta, jossa ei ole ennen juuri sudareita nähty, mitä olen suuresti aikaisemmin ihmetellyt. Se on nimittäin näin ihmisen silmin niille ihanteellinen paikka. No, nyt ne ovat asettuneet sinne ja tosi kiva.


Tällaisia pallokasveja näin. Mitä lie nimeltään.


Monien sattumuksien vuoksi, tyttären muuttopäivä on vasta tänään. Eilen kävimme ostamassa vielä viime hetken ostoksia. Tietty näin yöllä melkoisen psykedeelisiä ja ehkä vähän painajaismaisiakin unia. Tällaiset isot muutokset ovat usein niin monitahoisia, samaan aikaan kivoja, jännittäviä, pelottavia ja vaikka mitä! Päällä on haikeus myös syksystä, joka ei oo mun vuodenaika ollenkaan. Töissä poteminen (ääni lähtee, korvat menee tukkoon, ihottumia, kuumeinen olo) vie myös voimat. Onneksi illalla aina elpyy aika hyvin, mutta en tiedä miten jaksaa tällaista pitemmän päälle. Pahin tilanne sikäli pitkään aikaan. Tutkimusten käynnistäminen on järkyttävä urakka, yritetty jo pari vuotta sitten, mutta...pakko kai se on.


Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Hyvät korentokuvat. Jos teillä sää on samanlainen kuin meilläkin, niin ei hyvältä näytä. Vettä kun tulee päivittäin, välillä runsaastikin.
Kyllähän äidin mieleen tulee monenlaista kun lapsi kotoa lähtee, ei sitä voi välttää. Viisas tyttö hän on, kyllä pärjää.
Kun noin selvästi potemisesi on työperäistä, niin luulisi tutkimusten ilman muuta alkavan. Vaan eihän se tietysti niin ole.
Upeita kuvia jälleen...

Pienen vinkin jos saanen laittaa...
Oman kokemukseni pohjalta, tunnistan, että podet oireita sisäilmasta johtuen.
Tutustuppa Kverilla valmisteeseen, on auttanut itseäni vaikessa sellaisessa reaktiossa. Myös muutoksia on tarvinnut tarkastella syvemmin terveyden kannalta...

Luonto on myös aina parantanut vointia...mahtava harrastus tämä luontokuvaus.

Ihania kuvia odotellen!
Susanna sanoi…
Tsemppiä!
Ihania kuvia :-)
Vikki sanoi…
Hienot korentoposeeraukset!
Toivon niin kovasti että korentoja löytyisi vielä ensi viikonloppuna!
Tuula Laakso sanoi…
Älä nyt vielä luovuta, kyllä korentoja lentää koko syyskuun. Nythän nuo isot ovat innokkaasti munintapuuhissa ja helpommin havaittavissakin. Komeat kuvat olet saanut jälleen.
Katinka sanoi…
Nämä sinun kuvat ovat kyllä aivan ihania. Miten saatkin noin teräviä kauttaaltaan? Itse en onnistu macroilemaan yhtä hyvin =). Syksy voi olla masentavaakin, mutta toivottavasti saisimme yhtä hienon ruskan kuin viime syksyn oli, olisi väriä kuvattavaksi. Tsemppiä sinulle kovasti!