Kahden läppärin välissä

 
Lievästi huvittava tilanne on parhaillaan, sillä vanhalla koneella on kaikki kuvat, mutta mielellään kirjoittelisin uudella tekstit. Yhden hieman huonomman kuvausreissun kuvat jo löytyvät uudelta, "pinkki lude" siis ja ne on jopa käsitelty uudella kuvankäsittelyohjelmalla. Viikonloppuna toivon mukaan saan uusia kuvia otettua. Nyt ravistellaan taas kerran jotain jämiä parin viikon takaa.
 
Sateiseksi meni kelit. Takki on laitettu aamulla sen tarjoaman hupun vuoksi päälle. Sadevesi taikoo huolella suoristetusta tukasta kiharat esiin alle aikayksikössä. Tällä viikolla vietetään kahdet synttärit, tyttären ja kissan! Ensi viikolla yksi tyttäristä muuttaa opiskelupaikkakunnalle. Tavaroista on tosin jo viime viikonloppuna roudattu osa. Mitähän Teuvo-chihu meinaa uudesta kodista ja ulkoilumaastoista?! Jännittävää. Joutuu nyt taas pitkästä aikaa olemaan paljon enemmän yksinkin.
 
 Flunssa on pyrkinyt kaveriksi, mutta olen sen ainakin vielä saanut hätisteltyä pois. Tässä yksi ilta tsiikailin ed. vuosien elokuun kuvia, mitä silloin kuvataan? Pitääpä katsella vinkkejä teiltä muilta valokuvabloggaajilta. Itselläni on jotenkin takki tyhjänä.

Kommentit

Pirkkoinkeri sanoi…
Sinulla onkin hauska tilanne koneitten suhteen :) Etköhän niitä kuvia pian saane uuteenkin koneeseen.
Vesisateet ovat nyt ajankohtaisia täälläkin.Koko loppuviikolle ja ensi viikolle lisäksi on sateita ja ukkosia luvattu. Voi kun sade saisi mununkin tukkani kiharaiseksi :)
Erilainen syksy sinulla edessä.
Tarja A sanoi…
Syksy tuo uudet kuviot, joihin ainakin itsellä menee hieman aikaan sisäistäessä sitä.
Ötökkä aika taitaa olla pian ohi, mutta löytyiskö makrolle vielä jotain käyttöä?
Susanna sanoi…
Tsemppiä :-) Kyllä se uusi kanava taas aukeaa.
Matkatar sanoi…
Monenlaisia muutoksia sinulla näköjään ilmassa. Kyllä se siitä taas alkaa sujumaan ja uusia kivoja kuvausaiheitakin löytyy :)
Tuula Laakso sanoi…
Tuollainen tilanne oli minullakin muutama viikko sitten, mutta nyt kaikki kuvat ovat ulkoisella kiintolevyllä ja siten käytettävissä koneessa kuin koneessa.
Ärsyttävää olla kahden koneen loukussa ;))
Paljon on sinulla muutenkin muutoksia ilmassa, joten tsemppiä.
Äityli-Mummo sanoi…
Aika rajust hyökkäs syksy päälle. Vaatetusta ei oo viel tarvinnu lisätä. Ves Saimaas muuttuu ain vaa parempaa suuntaa, nyt jo laskenu 20 asteesee :D Mite ois sadepisaroitte kuvaus kasveilla, kivillä jne.
Vikki sanoi…
Tässä samaa mietiskelen mitä sitä kohta kuvataan!
Lintuja kai :)